Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Πάρτε θέση

 - Έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας και για τους δύο κυρίους και γι΄ αυτό μπορούμε και γράφουμε την άποψή μας ελεύθερα και κάθε φορά κρίνουμε τις αποφάσεις και τις πράξεις του.
Οι κύριοι Παπακωνσταντίνου και Ρέτσας, δεν πρέπει να παριστάνουν τους Πόντιους Πιλάτους και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βάλουν άλλους να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά.
Δεν θα κριθούν άλλοι για το θέμα των ....εξελίξεων στην ΕΠΣΕ, αλλά προσωπικά οι δυο τους.
Το τι θα κάνουν οι κύριοι Πίσχινας, Παπαδάκης, Λάμπρου, Καλυβίτης, Τσεκούρας, Ιωσήφ, Αλαφάκης, Κατσαντώνης, Μυσιρλής είναι άλλο θέμα και θα το σχολιάσουμε όταν έρθει η ώρα.
Οι κύριοι Παπακωνσταντίνου και Ρέτσας, οφείλουν να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να καταθέσουν την πρότασή τους. Ο κ. Παπακωνσταντίνου για το αν επιστρέψει μετά την δικαίωσή του, στα διοικητικά της ΕΠΣΕ και ο κ. Ρέτσας αν εξακολουθεί να στηρίζει τα όσα έλεγε για τον κ. Παπακωνσταντίνου εδώ και χρόνια ή αν άλλαξε από τότε που του προσφέρθηκε η καρέκλα του προέδρου.
Κανείς από τους δύο δεν έχει το δικαίωμα να δηλώσει το γνωστό "ότι αποφασίσει το συμβούλιο".
Αυτό αν συμβεί, θα μειώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, ακόμη και την ηθική των δύο κυρίων.
Δεν είναι δυνατόν να στηρίξουν την ύπαρξή τους στα διοικητικά της ΕΠΣ Εύβοιας, στην απόφαση των άλλων μελών, γιατί μ΄ αυτόν τον τρόπο, τους οδηγούν σε διχασμό και φυσικά θα δείξουν πως οι ίδιοι δεν έχουν θάρρος και είναι εξαρτώμενοι.
Όποιος από τους δύο δεν πάρει ξεκάθαρη θέση, θ΄ αποδείξει πως βάζει πάνω από το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, τον εαυτούλη του και θ΄ αναγκαστεί να επιλέξει το να πάει στο σπίτι του.