Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να εισθε καλά στην υγεία σας. Φαίνεται πως ο κορονοϊός δεν ήρθε για να φύγει, αλλά για να μείνει. Πρέπει να προσέχουμε για να μην ζήσουμε χειρότερες καταστάσεις και για να μην θρηνήσουμε περισσότερους νεκρούς. Δυστυχώς η αλήθεια είναι σκληρή και μην σας ξεγελούν τα κρούσματα που οι αρμόδιοι ανακοινώνουν καθημερινά. Αν γίνουν μετρήσεις σε όλους, τότε θα δούμε τα πραγματικά κρούσματα. Είδατε πως η Βοιωτία μπήκε σε καραντίνα ενώ ....χθες 11 Ιανουαρίου είχε 8 κρούσματα. Τι είδαν οι αρμόδιοι; Είδαν την πραγματικότητα. Αν έρθουν στην Εύβοια και κάνουν πολλά τεστ και κυριότερα σε νέους μέχρι και 35 χρόνων, τότε θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε.

- Δεν αξίζει τον κόπο να καθίσει κανείς και να κρίνει ή να σχολιάσει τα όσα λένε οι ΣΥΡΙΖΑίοι καθημερινά. Αυτοί λένε πάντα το αντίθετο από αυτά που λέει και κάνει η κυβέρνηση. Ας τους αφήσουμε λοιπόν στον δικό τους κόσμο, αφού όλοι γνωρίζουμε πως σ΄ αυτόν τον κόσμο έμαθαν να ζούνε. 

- Οι ΣΥΡΙΖΑίοι που έχουν πολύ πλάκα, είναι οι τοπικοί. Αυτοί που ζούνε εδώ στην Εύβοια και ιδιαίτερα στην Χαλκίδα και οι περισσότεροι με κάποιον τρόπο βρέθηκαν να είναι στον κόσμο της ενημέρωσης. Αυτοί τα έχουν μόνο με τον Νεοδημοκράτη πρωθυπουργό, ενώ τα έχουν μια χαρά με τον Νεοδημοκράτη Περιφερειάρχη, την δήμαρχο κυρία Βάκα και άλλους, αφού απλά κάνουν δημόσιες σχέσεις. Τους πονάει το γαλάζιο, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που το καταπίνουν αμάσητο για το καλό τους.

- Ή συμφωνούμε σε κοινής αποδοχής υποψήφιο ή πάτε μόνοι σας τώρα σε εκλογές για να έχετε έναν πρόεδρο "μικρής διάρκειας" αφού το Φθινόπωρο θα πάμε ξανά σε εκλογές για την ΕΠΟ. Αυτό το μήνυμα έστειλαν παράγοντες του ποδοσφαίρου.