Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Όλη η Ελλάδα και οι απανταχού Έλληνες, γιόρτασαν χθες με υπερηφάνεια τα 200 χρόνια από την 25η Μαρτίου 1821. Να στείλουμε τα χρόνια μας πολλά και σε όσους χθες είχαν την ονομαστική τους γιορτή και να ευχηθούμε να έχουν την υγειά τους. 
Να προσέχουμε όλοι. Να φοράμε μάσκα, να περιορίσουμε τις μετακινήσεις, να κρατάμε αποστάσεις και φυσικά να μην ακούμε αυτούς οι οποίοι παριστάνουν τους πονηρούς και έχουν γίνει ειδικοί επιστήμονες. 
Αυτοί δεν πρόκειται να βάλουνε..... ποτέ μυαλό, γιατί αυτό δεν το πουλάνε ούτε στα φαρμακεία, ούτε στα σούπερ μάρκετ, ούτε στις λαϊκές αγορές.

- Τι άλλο θ΄ ακούσουμε από τα φερέφωνα του ΣΥΡΙΖΑ; Θέλουν να μας πούνε πως οι Έλληνες που ξεσηκώθηκαν και ελευθέρωσαν την Ελλάδα δεν ήταν ήρωες, αλλά ήρωες είναι ο Κουφοντίνας και όχι μόνο, οι πρόσφυγες και μετανάστες, αυτοί που εργάζονται στα νοσοκομεία, αυτοί που μέσα στην περίοδο πανδημίας κάνουν πορείες, αυτοί που καίνε και ρημάζουν!!!! Κυρίες και κύριοι, βάλτε ένα μέτρο γιατί έχετε ξεφύγει. Μπερδέψατε τους ήρωες που δεν έδωσαν μόνο την περιουσία τους, αλλά και την ζωή τους, με αυτούς που κάνουν την δουλειά τους και με αυτούς που δεν σέβονται τίποτα;

- Είχαμε ένα δημοτικό συμβούλιο προχθές και ήταν έντονη η προσπάθεια να ρίξουν λάσπη οι κύριοι Παγώνης και Καθαροσπόρης στην κυρία Μιντζιφίρη και να πιέσουν την δήμαρχο κυρία Βάκα, ώστε να δημιουργηθεί ρήξη μεταξύ τους. Λάσπη έριξαν και προς την κυρία Αϊδίνη και μάλιστα ο κ. Καθαροσπόρης με βρώμικους χαρακτηρισμούς. Καλή η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά πως να χαρακτηρίσουμε το ότι επέτρεψε όλα αυτά χωρίς την παραμικρή αντίδραση; Κυρία Σακελαράκη το ίδιο θα κάνατε αν οι χαρακτηρισμοί ήταν προς εσάς;;;;

- Επειδή τα γνωστά πλέον ραδιοφωνικά παπαγαλάκια, προσπαθούν με κάθε τρόπο να ρίξουν λάσπη στην Δημοτική Αρχή για το θέμα της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και προσωπικά στην κυρία Μιντζιφίρη, εμείς φυσικά και θα κάνουμε πρόταση. όλα στο φως κύριοι και έλεγχος από αρμόδιες αρχές και όχι από πρόσωπα που έχουν σχέση με τον Δήμο και τις δημοτικές παρατάξεις. Όποιος έκανε ατασθαλίες, να πάει κατηγορούμενος.

- Φυσικά και έχει σημασία το χθες και αν δεν ελέγξουμε αυτό δεν μπορούμε να πάμε στο αύριο. Τα 5 χρόνια της θητείας Παγώνη, υπηρέτησαν σε τέτοια πόστα η κυρία Μιντζιφίρη, ο κ. Πατέλης και ο κ. Παπαποστόλου. Ο κ. Παγώνης πήγε στα δικαστήρια την κυρία Μιντζιφίρη και η οποία κρίθηκε αθώα. Τώρα δεν θέλει να την πάει στα δικαστήρια, αλλά να την οδηγήσει σε παραίτηση. Αν έχει στοιχεία για παρανομίες να την οδηγήσει και πάλι στα δικαστήρια. Πρώτα όμως να οδηγήσει εκεί και τους άλλους, οι οποίοι όχι μόνο λογαριασμούς δεν πλήρωναν, αλλά πλήρωναν χωρίς να τηρούν και τις διαδικασίες.

- Εμείς το δηλώνουμε καθαρά. Τα κάνουν όλα επειδή κάποιοι χάνουν το προτέρημα να είναι μόνιμοι προμηθευτές και να εισπράττουν χιλιάδες ευρώ από την προμήθεια σχολείων. Για τον λόγο αυτόν θα συνεχίσουμε την αντίδραση και θα το γράφουμε δυνατά. Τα θέματα στην δικαοσύνη, για να τελειώνουμε.