Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δυστυχώς η ανευθυνότητα κάποιων χτύπησε κόκκινο και δεν μπορούμε να καταλάβουμε, πως είναι δυνατόν γονείς να στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, χωρίς να έχουν κάνει τεστ. Κρίμα. Κρίμα γιατί κάποιοι βρίσκουν τρόπο να μην μπαίνουν στο σχολείο, από την είσοδο, αλλά από τα κάγκελα. Τι κερδίζουν άραγε μ΄ αυτό; Βάζουν σε κίνδυνο την υγεία τους .....και την υγεία των άλλων παιδιών, των εκπαιδευτικών και των οικογένειών τους. Κύριοι αρμόδιοι, περισσότερους ελέγχους ανά τάξη για να μην σας κοροϊδεύουν οι ανεύθυνοι.

- Σε λίγο αρχίζει η συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και έχουμε ανοίξει τ΄ αυτιά μας, μήπως και ακουσθούν φωνές, αλλά η πληροφορίες που έχουμε, λένε πως θα υπάρξει πολύ ησυχία.

- Ξαναχτύπησε ο Παγώνης στo fb. Όλα τα έργα τα είχε προτείνει ο ίδιος στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ το 2019!!!! Κύριε Χρήστο μας, μήπως θυμάσαι πότε είχαμε δημοτικές εκλογές; Ξέχασες ότι είχαμε τον Μάιο του 2019; Περίμενες να περάσουν 4 χρόνια από τα 5 της θητείας σου, για να θυμηθείς και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Χαλκιδέων. Καμία έγκριση δεν πήραν οι προτάσεις σας κύριε Παγώνη από τον ΣΥΡΙΖΑίο τότε υπουργό και σας αρέσει δεν σας αρέσει εγκρίθηκαν μετά από παρεμβάσεις της δημάρχου κυρίας Βάκα και από Νεοδημοκράτη υπουργό. Τώρα μπορείτε να πείτε όσα θέλετε.

- Τι γράφει η άλλη κυρία της ενημέρωσης; "Χρήστος Παγώνης: Ισοπέδωσε τοπικό Blog. Είναι γραφείο τύπου της Βάκα"
Κυρία μου χαριτωμένα τα γράφετε, αλλά το άχτι που έχετε για άλλα blog σας ρίχνει στα πατώματα. Ο Παγώνης ισοπέδωσε το eviatop; Ποιος είναι τελικά; Μήπως είναι ο μπουλντόζας;;;; Ξεχνάτε πως εσείς, αλλά και η άλλη κυρία και ο ραδιοφωνατζής, ήσασταν με τον Παγώνη και όλους μαζί σας κέρδισε η Βάκα;
Όσο για το eviatop δεν είναι δημοτική επιχείρηση και έχει δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του.

- Η κυρία Νικολάου επέλεξε εσάς για επικοινωνιολόγο, αλλά κανείς δεν βγήκε για να σας κρεμάσει στα μανταλάκια. Έτσι δεν είναι; Θα πρέπει ν΄ αφήσετε στην άκρη το μίσος και να μην τρέχετε πισω από πρώην.....