Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

....σουτάκια

 - Τίποτα δεν χάθηκε για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, για τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ, αλλά όπως και να το κάνουμε τα χθεσινά αποτελέσματα δεν ήταν καλά για τις ομάδες της Εύβοιας. Είχαμε γράψει την άποψή μας για τον αγώνα ΑΟΝΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ και δεν ξέραμε πως για να το κάνουμε έπρεπε ....να πάρουμε την άδεια κάποιων.

- Το αν είμαστε εμείς δημοσιογράφοι ή όχι δεν περιμένουμε να μας το πούνε αυτοί και πάντως δεν πήγαμε να μας ταϊσουν σουσαμάκι ή ολόκληρο κουλουράκι, για να γράφουμε ότι θέλουν αυτοί. Κοντά στα 50 χρόνια υπηρετούμε την ενημέρωση και όχι παράγοντες ή προπονητές. Ξέρουμε να ξεχωρίζουμε κάποια πράγματα και όταν μιλάμε σε συνεντεύξεις τύπου ή κάνουμε δηλώσεις σε ανθρώπους της ενημέρωσης, να τους σεβόμαστε και κρίμα που δεν καταλαβαίνουν ούτε αυτοί οι άνθρωποι της ενημέρωσης, πως μπορεί οι της Αρτάκης να έκριναν εμάς, αλλά υποτιμούσαν τους ίδιους, οι οποίοι ουδέποτε ήταν δημοσιογράφοι......

- Μπορεί η πικρία από ένα αποτέλεσμα να είναι μεγάλη, αλλά όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Λεφτά μπορεί να έχουν κάποιοι, αλλά παράγοντες δεν θα γίνουν ποτέ. Κάποιοι μπορεί να δηλώνουν προπονητές, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν πως δεν είναι και παρατηρητές διαιτησίας, ούτε και ένα κινητό τηλέφωνο είναι VAR, ακόμη κι αν είναι τελευταίας τεχνολογίας και δώρο του εργοδότη μας!!!

- Για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ στην Αγία Παρασκευή με τους απεσταλμένους του 96,5 και τα είπε ο Μανώλης Βέττας, απλά δικαιωθήκαμε, αφού αυτό το πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής Γυναικών το έχουν στα πολύ χαμηλά οι της ΕΠΟ. Μανώλη, αφού είχες τις απαραίτητες άδειες, έπρεπε να μιλήσεις με τον διαιτητή ή τον παρατηρητή και να βρεις το δίκιο σου. Φυσικά δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να πηδήξεις την μάνδρα και να περιγράψεις τον αγώνα. Έπρεπε σε ένδειξη διαμαρτυρίας να απέχεις.  Δυστυχώς αυτό το ποδόσφαιρο γυναικών δεν προχωράει, αλλά από πκλευράς οργάνωσης είναι καφενείο.