Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Πάρτε θέση

 
- Την καλημέρα μας στην δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα και καλή εβδομάδα. Δυστυχώς ξεκινάμε άσχημα την εβδομάδα. Πηγαίνοντας σήμερα τα παιδιά στα σχολεία, γίναμε μάρτυρες μιας άσχημης εικόνας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικού και φυσικά δεχθήκαμε και τα παράπονα των δασκάλων. Το Σαββατοκύριακο φαίνεται πως στην αυλή του σχολείου κάποιοι διασκέδαζαν και φρόντισαν ν΄ αφήσουν τον χώρο με πολλά σκουπίδια και ζημιές. Δεν θέλουμε να μπούμε σε λεπτομέρειες, γιατί ειδικά αυτό το σχολείο, δάσκαλοι, σύλλογος γονέων και τα παιδιά, το ....φροντίζουν σαν τα μάτια τους, εδώ και χρόνια. Ενημερώσαμε αμέσως τον αντιδήμαρχο κύριο Σέρρα Δημήτρη και πιστεύουμε πως θα διορθωθεί η κατάσταση. Κυρία Βάκα πιστεύουμε πως δεν θα πείτε όχι στην με οποιονδήποτε τρόπο φύλαξη των σχολείων. Δεν είναι δυνατόν τα παιδιά και οι δάσκαλοι να πηγαίνουν το πρωί στο σχολείο και να βλέπουν αυτές τις άσχημες εικόνες.
Ξεκινήστε με κάμερες οι οποίες θα καταγράφουν τα πάντα, όταν θα κλείνει το σχολείο και γιατί όχι, ένας υπάλληλος να κάνει μια βόλτα σε τακτά διαστήματα από τα σχολεία.
Δεν πάμε παρακάτω, γιατί πιστεύουμε πως ο αντιδήμαρχος και η δήμαρχος θα κάνουν αυτό που πρέπει ΤΩΡΑ και όχι του χρόνου.