Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

....φαπούλες

 - Δεν μπορούμε να καταλάβουμε, γιατί έχουν δικαίωμα κάποιοι να προκαλούν παριστάνοντας τους παράγοντες και λέγοντας διάφορα πριν από κάθε αγώνα και δεν έχουμε δικαίωμα εμείς, να γράφουμε την άποψή μας και να μιλάμε για δικαίωση. Φίλες και φίλοι αναγνώστες, μπορεί να μην θέλουν την αλήθεια, αλλά όταν χτίζεις παλάτια στην άμμο, αυτά θα γκρεμιστούν κι εσείς θα ψάχνετε να δείτε τι έφταιξε.
Εσείς φταίξατε κύριοι και δεν είναι.... η πρώτη φορά. Πάντως εμείς πιστεύουμε πως η αποτυχία, είναι η αγαπημένη σας συνήθεια.

 -  Μια χαρά τα πάνε τα κορίτσια της ΛΑΡΙΣΑΣ, αφού έχουν ήδη 12 βαθμούς και έχουν και τον αγώνα με την ΔΟΞΑ Δράμας ο οποίος αναβλήθηκε. Να σημειώσουμε πως στους 5 αγώνες που έχουν δώσει, έχουν 4 νίκες και 1 ήττα. Η ήττα ήταν με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας και έχουν κερδίσει τον ΑΡΗ στην Λάρισα. Όλα δείχνουν πως η ΛΑΡΙΣΑ θα κυνηγήσει την 2η θέση στον όμιλο αφού λογικά την 1η την έχει ο ΠΑΟΚ.  Ο ΑΡΗΣ δεν έχει παίξει με τον ΠΑΟΚ και αυτό έχει την σημασία του. Την καλησπέρα μας στην Κατερίνα Τσαραντάνη, η οποία παίζει στην ομάδα της Λάρισας και είναι βασική στην 11άδα.