Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

....φαπούλες

 - Τίποτα δεν θα τελειώσει και τίποτα δεν θ΄ αρχίσει την Τετάρτη το βράδυ, στην Γενική Συνέλευση του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Κατά την άποψή μας θα γίνει μια ενημέρωση και θα δοθεί ένα νέο ραντεβού για εκλογή νέας διοίκησης.
Αυτοί οι οποίοι πιστεύουν πως θα πείσουν τον Στούπα και τους συνεργάτες του, να παραμείνουν στις θέσεις τους και να οδηγήσουν τον ΗΡΑΚΛΗ στο πρωτάθλημα 2021-2022, μάλλον έχουν κάνει λάθος. Με....λόγια δεν θα τον πείσουν, γιατί τα έχουν ξαναπεί και δεν τήρησαν τα όσα είχαν ξαναπεί.

- Ο καθένας είτε είναι παράγοντας, είτε είναι προπονητής, όταν φεύγει από κάποια ομάδα, σπάνια φεύγει για προσωπικούς ή οικογενειακούς λόγους.  Το μεγαλύτερο ποσοστό φεύγει, επειδή κάτι δεν πήγε καλά με την συνεργασία τους.

- Ο φίλαθλος κόσμος δεν πιστεύει στις ανακοινώσεις και απλά πρέπει να επιλέξει ένα από τα σενάρια που θα κυκλοφορήσουν τα οποία είναι πολλά και διάφορα. Φυσικά αυτό συνέβη και με την παραίτηση Κατσή και Κρόκου απο τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ και με την παραίτηση Βουλέρη από τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και με την παραίτηση της διοίκησης του ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΥΜΝΟΥ.

- Γιατί άραγε οι ανακοινώσεις δεν λένε την αλήθεια;