Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Να προσέχετε την υγεία σας, αφού όπως όλοι διαπιστώνουμε ο κορονοϊός είναι εδώ και θα παραμείνει για πολύ. Το μόνο όπλο που υπάρχει για την καταπολέμησή του είναι το εμβόλιο και θα πρέπει τουλάχιστον οι περισσότεροι να έχουμε κάνει και την Β΄ δόση μέχρι το τέλος Αυγούστου, αφού μετά θα έρθει καταιγίδα κρουσμάτων. Υπάρχουν κι αυτοί που δεν θέλουν το εμβόλιο και αμφισβητούν την επιστήμη γιατί όπως λένε με το εμβόλιο, κάτι μας βάζουν στο σώμα και θα μας ελέγχουν!!!! Θα γράψουμε κάτι και δεν θέλουμε να μας παρεξηγήσει κανείς. Σεβόμενοι την θρησκεία μας, θα υπερβάλλουμε και θα γράψουμε πως θα πρέπει αυτοί που αντιδρούν στο εμβόλιο θα πρέπει να σκεφτούν και.... κάτι άλλο.
Μήπως ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης και ο αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος για το καλό όλων περάσουν το εμβόλιο μέσα από την θεία κοινωνία. Είναι κι αυτό μια Χριστιανική πράξη, αφού θα το κάνουν για τον λαό!!!!

- Χαμός στο Δήμο Χαλκιδέων, αφού άρχισαν τα όργανα από τώρα για τις εκλογές του 2023. Πυρετός έχει πιάσει τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, αφού είναι περισσότεροι αυτο΄που αντιδρούν στην οποιαδήποτε συμμαχία και συνεργασία. Όλα όμως δείχνουν πως θα υπάρξει κοινός υποψήφιος, αλλά θα υπάρξουν και οι αντάρτες.

- Ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ είναι η Περιφέρεια, όπου το καθένα από τα δύο κόμματα θέλει να έχει τον δικό του υποψήφιο και "θυσιάζουν"  τους δήμους. Κάθε ένα από τα δύο κόμματα "χαρίζει" στο άλλο τους δήμους, για να έχει δικό του υποψήφιο στην Περιφέρεια!!!

- Στο Δήμο Χαλκιδέων ο κ. Χρήστος Παγώνης δεν κάνει πίσω και παρά τις πιέσεις, δηλώνει πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος και δεν θα πάει στο σπίτι του. Να δούμε τι θα κάνουν Μπουραντάς, Μπαντούνας, Γιογιός, Κεράτσας και άλλοι.

- Λέτε να στηρίξουν όλοι μαζί την κυρία Βάκα;;;; Θα μπορούσε να γίνει κι αυτό, αλλά που να χωρέσουν όλοι σε κοινό ψηφοδέλτιο;;;;; Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, την Περιφέρεια δεν μπορεί να την κερδίσει κανένα ψηφοδέλτιο όταν ο επικεφαλής θα έχει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ!!

- Σήμερα Κυριακή, πάμε χαλαρά, για να πάρουμε και καμιά ανάσα.....