Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

....σουτάκια

 - Στα λόγια είμαστε όλοι καλοί, αλλά στην πράξη γεμίσαμε γατάκια και ανθρώπους που κρύβονται πίσω από άλλους και λένε συνεχώς ψέματα. Λένε ψέματα και θέλουν να εισπράττουν χρήματα για παράβολα συμμετοχών, μεταγραφών και άλλα, χωρίς να λένε κουβέντα γι΄ αυτά που χρωστάνε από τα δύο τελευταία χρόνια. Μουγκαμάρα έπεσε και συνεχίζουν με ψέματα προς κάθε κατεύθυνση. Τ΄ αποτελέσματα θα τα δούμε σύντομα και να.... δούμε τι θα λένε τότε.

- Πόσες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα; Όλες λένε κάποιοι; Άλλοι πάλι λένε 3 - 4. Καμία λέμε εμείς αφού η ΕΠΟ και οι ΕΠΣ δεν θα ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματα κι έτσι καμία ομάδα δεν θα είναι πρωταθλήτρια, καμία δεν θ΄ ανέβει στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και έτσι θα μειωθεί δραστικά ο αριθμός των ομάδων και οι όμιλοι της Γ΄ Εθνικής. Καλό το σχέδιο έτσι;;;

- Πόσους αγώνες θα έχουμε κάθε Σαββατοκύριακο, αν ξεκινήσουμε τα πρωταθλήματα και πόσους διαιτητές έχουμε; Δύσκολα τα πράγματα, αφού δεν είναι λίγοι οι διαιτητές και οι βοηθοί που ή δεν θα συνεχίσουν στην διαιτησία ή θα δηλώνουν κώλυμα και δεν θα πηγαίνουν στους αγώνες. Αυτοί θα είναι πολλοί, αν τους ζητηθεί να σφυρίξουν δωρεάν αγώνες.