Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Εμείς σεβόμαστε τους πάντες, μέχρι να φτάσουν στο σημείο της αχαριστίας και της προδοσίας των φίλων τους και αυτών που τους πήραν από το χεράκι και τους έμαθαν "να ξεχωρίζουν την πολυθρόνα, από το σκαμπό"
Καλέ μας άνθρωπε έχουμε δώσει εξετάσεις σε κάποια θέματα και ξέρεις πως ούτε κακία κρατάμε, ούτε εκδίκηση θέλουμε να πάρουμε, ούτε ζηλεύουμε, ούτε μίσος έχουμε για τον οποιονδήποτε.
Μας ενοχλούν οι άνθρωποι οι οποίοι για να μείνουν γαντζωμένοι σε μια καρέκλα, χάνουν την ανθρωπιά τους, προδίδουν φίλους και συνεργάτες τους και δεν έχουν την δύναμη να ζητήσουν μια συγνώμη απ΄ όλους αυτούς.
Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να περπατά ελεύθερος και με τις δικές του δυνάμεις ή να θέλει τις πλάτες άλλων, ακόμη και .....για να πάει για κατούρημα.
Εμείς μπορούμε και μόνοι μας και δεν έχουμε ανάγκη από χειροκροτητές, ψεύτες, αχάριστους και δεν θα προσκυνήσουμε ποτέ, αυτούς που δεν σέβονται φιλίες, οικογένεια κλπ.
Γι΄ αυτούς φροντίζει ο Θεός, ο οποίος μπορεί ν΄ αργεί, αλλά δεν λησμονεί.
Ο Παπακωνσταντίνου συνεχίζει την ζωή του με την οικογένειά του και έφυγε χορτασμένος από ποδόσφαιρο και θέσεις εξουσίας, αφού έφτασε να είναι αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και μάλιστα εκλεγμένος. Έφτασε να είναι το πρώτο βιολί στην ΕΠΟ και δεν το αμφισβητεί κανείς. Οι αχάριστοι ξέχασαν πως πέρασαν καλά επί εποχής Παπακωνσταντίνου.
Για μας υπάρχει μόνο η δημόσια καθαρή συγνώμη και μετά το συζητάμε.
Όσο δεν βρίσκει κάποιος την δύναμη να το κάνει, θα είναι "τοσοδούλης" στα δικά μας μάτια.

03  10 - 2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΣΕ
- Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ευβοίας μετά την υποχρεωτική αποχώρηση του Πρόεδρου Γιάννη Παπακωνσταντίνου, εκφράζει τη στήριξη του και περιμένει με σιγουριά, τόσο για τη δικαίωσή του, όσο και τη γρήγορη επιστροφή στη θέση του.
Συνεχίζουμε να υπηρετούμε το όραμά μας για ένα καλύτερο ευβοϊκό και κατ’ επέκταση ελληνικό ποδόσφαιρο.

20 - 02 - 2021
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΣΕ
  Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την αθωωτική απόφαση που εκδόθηκε για τον πρώην πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Ε κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου καθώς και για τον διαιτητή της Εύβοιας κύριο Γιάννη Κάμπαξη στην υπόθεση που είχαν εμπλακεί.
   Η προσφορά του κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου στο ποδόσφαιρο απο τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της Ε.Π.Ο και από τη θέση του προέδρου της Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ έχει αναγνωριστεί και έχει εκτιμηθεί από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
  Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα απο τη συνεργασία και τη στήριξη που του παρείχαμε τη χρονική περίοδο της ενασχόλησης του με τα διοικητικά της Ένωσης.
   Αγαπάμε το ποδόσφαιρο και δεσμευτήκαμε να το υπηρετήσουμε σωστά, υπεύθυνα και αξιοκρατικά, ανεξάρτητα από θέσεις και αξιώματα.
   Μας ενδιαφέρει η εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία  της Ένωσης , καθώς και η πρόοδος του ποδοσφαίρου στο νομό της Εύβοιας.
   Το ποδόσφαιρο μας χρειάζεται όλους , ενωμένους και δυνατούς , πολύ περισσότερο τώρα.
   Ο καθένας μας απο την πλευρά του με την εμπειρία και τη γνώση που διαθέτει μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην εξέλιξη του.
   Στα πλαίσια αυτά το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ , προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία της Ένωσης , θα ενεργήσει νόμιμα και όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, εφαρμόζοντας αποφάσεις , καταστατικές διατάξεις, κανονισμούς και την αθλητική νομοθεσία.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ