Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να προσέχετε την υγεία σας. Μετά την ομιλία και την συνέντευξη τύπου του Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη, πρέπει όλοι να κοιμόμαστε ήσυχοι. Τα βάσανά μας θα τελειώσουν, όταν (να μας φυλάξει ο Θεός) ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναγίνει κυβέρνηση και ο Αλέξης πρωθυπουργός. Θα έχουμε καλούς μισθούς, δουλεύουμε, δεν δουλεύουμε. Τα παιδιά μας θα μπαίνουν στα πανεπιστήμια διαβάζουν δεν διαβάζουν.
Οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπαίνουν σε αναστολή εργασίας, χωρίς μισθό, αλλά θα είναι στο σπίτι τους με καλύτερο μισθό και γιατί όχι και με επίδομα, αφού ....είναι αντιστασιακοί (ανεμβολίαστοι). Αυτός δεν γίνεται καλά με τίποτα. Αυτός δεν έβαλε μυαλό. Αυτός ξέχασε πως σχεδόν 5 χρόνια, τα έκανε μπάχαλο.

- Θέλει λέει να ψηφίσει ο λαός ΣΥΡΙΖΑ. Αν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα μας είπε, τότε θα μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση!!! Πως θα γίνει Αλέξη αυτό; Θα συνεργαστεί μαζί σου το ΚΚΕ, το ΚΙΝΑΛ, το ΜΕΡΑ25;;;;  Πονηρούλη, πάλι την έκανες; Τα βρήκες με τον Βελόπουλο, όπως τα είχες βρει με τον Καμένο;

- Μετά τα όσα είπε ο Τσίπρας, μέχρι και ο Ανδρέας, ο πρώην του ΟΛΝΕ το καταχάρηκε και επιστρέφοντας από την Θεσσαλονίκη, πήγε κατ΄ ευθείαν στα γραφεία του ΟΛΝΕ και δεν θα φύγει από εκεί, μέχρι να γίνει πρωθυπουργός ο Αλέξης και να τον ξανακάνει πρόεδρο!!!

- Στην Εύβοια πάντως οι ΣΥΡΙΖΑίοι την έχουν βρει την λύση. Έχουν γίνει η ουρά του ΚΚΕ. Τρέχουν πίσω από κάθε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, των επιτροπών αγώνα που το ΚΚΕ δημιούργησε σε όλη την Εύβοια και βγαίνουν φωτογραφίες, κάνουν δηλώσεις και παριστάνουν τους αγωνιστές!!!!

- Οι όποιοι σχολιαστές πρέπει να προσέχουν τι λένε, πως το λένε και πότε το λένε. Με αφορμή την συγκέντρωση των πυρόπληκτων, των πλημμυροπαθών και κάποιων πολιτικάντηδων, μπροστά στα γραφεία της αντιπεριφέρειας Εύβοιας, σχολίαζαν και κατηγορούσαν την κυβέρνηση, επειδή όπως είπανε κακώς ανακοίνωσε μέτρα, την ίδια μέρα και πως το έκανε για να διχάσει τον κόσμο, ώστε να μην είναι μεγάλη η κινητοποίηση!!!

- Συγνώμη, αλλά με αυτά που λέτε, μιλάτε καθαρά για κυβερνητική νίκη, αφού ο κόσμος δεν πήγε στην συγκέντρωση. Το ζητούμενο κύριοι είναι, το αν τα μέτρα είναι προς την σωστή κατεύθυνση ή όχι. 

- Τελικά μετά τον ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟ δεν θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας ούτε οι ΓΟΥΒΕΣ;;;;; Αυτό θα συμβεί λένε οι πληροφορίες και μάλλον θα τους επιτραπεί να δηλώσουν συμμετοχή στην Β΄ κατηγορία. Σε λίγο περισσότερα για το θέμα.