Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα έχουμε και αγώνες κυπέλλου Εύβοιας και καλό είναι μετά την εκκλησία, να πάτε λαϊκή, μετά την λαϊκή για τσιπουράκι και με την απόδειξη από το τσιπουράδικο μπορείτε να μπείτε σε όποιο γήπεδο θέλετε, αφού μετά από 3 τσίπουρα έχετε ....ανοσία για 24 ώρες!!!!

- Να δώσω και μια απάντηση στον αγαπητό κύριο Μάνο Φωτάκη. Την άποψή μας την έχουμε γράψει. Αυτοί που έφυγαν από Καθαροσπόρη και Παγώνη, έκαναν κωλοτούμπα όταν πήγαν σ΄ αυτούς. Τώρα απλά επέστρεψαν στο χώρο τους. Εμείς δεν συμφωνούμε με αυτά τα πήγαινε έλα και το έχουμε γράψει.

- Εσωκομματικές εκλογές έχουμε στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και χθες δημοσιοποιήθηκαν και τα ονόματα όλων την υποψηφίων. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους και το κυριότερο όποιες και όποιοι εκλεγούν, να υπηρετήσουν το κόμμα και τις αρχές του και όχι τα όποια πρόσωπα. Για μας οι φωτογραφίες και οι λεζάντες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, δεν είναι πολιτική, αλλά προσωπική προβολή.

- Ο πρόεδρος και τα μέλη που θα εκλεγούν να υπηρετήσουν την Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας  Εύβοιας, αλλά και οι πρόεδροι και τα μέλη που επίσης θα εκλεγούν για να διοικήσουν τις ΔΗμοτικές ΤΟπικές Οργανώσεις τις Εύβοιας, να κάνουν αγώνα ώστε να αποκτήσει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πολλά μέλη. Αυτό για να το πετύχουν, θα πρέπει να τρέξουν, να πάνε πόρτα πόρτα και να πείσουν τους ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ να εγγραφούν για να έχει έτσι πολλά μέλη η κάθε ΔΗΜ.Τ.Ο. και όχι να υπάρχει ενδιαφέρον μόνο την ώρα της κάλπης.

- Περιμένουμε ακόμη μια ανακοίνωση έστω από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Βασιλικού, αλλά δυστυχώς όλα δείχνουν πως μάλλον πέτυχαν τον σκοπό τους κάποιοι και δεν τους ενδιαφέρει το ότι τίποτα δεν έγινε σύμφωνα με τις διαδικασίες και τυπικά και  ουσιαστικά ο Σύλλογος θα είναι σαν να μην υπάρχει. Η ευθύνη δεν ανήκει μόνο σε αυτούς που εκλέχθηκαν, αλλά και στην Εφορευτική Επιτροπή και από εδώ και στο εξής και στην Ένωση Γονέων της Χαλκίδας και στην Ομοσπονδία Γονέων.  Δυστυχώς ο Σύλλογος δεν θα μπορεί να παρεμβαίνει ούτε καν στα όρια του Γυμνασίου και απλά θα μείνουν οι τίτλοι στον καθένα.

- Να περάσετε μια όμορφη Κυριακή. Ραντεβού το απόγευμα με τους αγώνες ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Εύβοιας.