Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

....σουτάκια

 - Είναι πλέον γεγονός και πιθανότατα σύντομα θα έχουμε και ανακοινώσεις. Οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει και ο προπονητής ομάδας της Α΄ κατηγορίας, βρίσκεται ένα βήμα πριν την αποχώρηση από τον πάγκο της ομάδας. Δεν ήρθανε τα πράγματα όπως τα περίμεναν οι παράγοντες και έτσι αποφάσισαν ν΄ αλλάξουν προπονητή. Η ομάδα στις πρώτες 5 αγωνιστικές δεν τα πήγε καλά και αυτή είναι.... η αλήθεια. ίσως η αλλαγή προπονητή ν΄ αλλάξει την κατάσταση. 

- Εμείς προβλέψαμε εδώ και καιρό αυτή την εξέλιξη, αλλά δεχθήκαμε την επίθεση των παραγόντων της ομάδας, οι οποίοι πίστεψαν πως αυτοί μπορούν να είναι και διοικούντες και προπονητές και επικοινωνιολόγοι. Έκαναν λάθος υπολογισμούς και τουλάχιστον ας αλλάξουν τακτική, γιατί θα εκτεθούν περισσότερο.

- Στα θέματα που έχουν προκύψει στον αγώνα ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ - ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ, δεν έχουμε να γράψουμε κάτι. Οι αρμόδιες τοπικές αρχές στου ποδοσφαίρου σαφέστατα έστειλαν το μήνυμα στους διαιτητές, με την σιωπή τους.

- Όταν θα παίζεται με τις ομάδες κάποιων παραγόντων θα πηγαίνετε στο γήπεδο "χεσμένοι" και θα κάνετε "αυτό που πρέπει", για να μην μπουκάρουν κάποιοι και ζήσετε κι εσείς αυτά που έζησαν ο Κασομούλης, ο Πασχαλίδης, ο Κωνστάντιος και άλλοι γνωστοί και καλοί διαιτητές. Καταλάβατε ή να επαναλάβουμε το μήνυμα ;;;;