Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Συνεχίζουμε με αλήθειες κι ας λέει "ο φίλος" ότι ο μπαρμπα Στέλιος είναι εκτός τόπου και ότι δεν ξέρει ποιος κάνει κακό στην ομάδα του.
Αγαπητέ κύριε, ο μπάρμπα Στέλιος  δεν μασάει τα λόγια του. Έγραψε την άποψή του και δεν την αλλάζει.
Η ομάδα σου δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια, αφού δεν υπήρχε ούτε στα νόμιμα έγγραφα. 
Δεν θέλω να πιστέψεις εμένα, γιατί μπορείς εύκολα να ρωτήσεις τον πρόεδρό της κ. Βασίλη Καρλατήρα να σου τα πει.
Δεν ξέρεις απολύτως τίποτα, για τον δικό μου ρόλο και το πόσο στάθηκα δίπλα στον κύριο Καρλατήρα και τον κ. Τοκπασίδη, ώστε να φέρουν την ομάδα σε επίπεδο που ήταν ....μέχρι την ώρα που διώξατε τον Τοκπασίδη.
Κάποιοι αγαπητέ κύριοι, δεν μπορούσαν να υπάρξουν ως γνωστοί μπαχαλάκηδες μέσα στο κλίμα που λειτουργούσε η ομάδα.
Τι έκαναν λοιπόν; Δημιούργησαν μια κατάσταση, χρησιμοποιώντας ακόμη και ποδοσφαιριστές, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σ΄ αυτούς να ξαναεμφανιστούν στο γήπεδο και να ξανακάνουν τα ίδια που έκαναν τα προηγούμενα χρόνια.
Ο μπάρμπα Στέλιος αγαπητέ κύριε, δεν θα στηρίξει ποτέ τέτοιες καταστάσεις.
Σεβόμαστε την διοίκηση της ομάδας, αλλά δεν δεχόμαστε το ότι παρασύρθηκε και έβαλε μέσα στα σπλάχνα της την βία και μάλιστα με χορηγό.
Δεν το ήθελε, αλλά το έκανε.
Αυτός ήταν και ο λόγος που γράψαμε πως ο κ. Βασίλης Καρλατήρας έπρεπε να παραιτηθεί από την θέση του και να αναλάβουν την ομάδα και πάλι μπαχαλάκηδες.
Η επίθεση χθες στους διαιτητές και οι απειλές, αλλά και η προσβολή της προσωπικότητάς τους, δεν θα τιμωρηθεί όπως θα έπρεπε, γιατί υπάρχουν και οι προηγούμενοι μπουκαδόροι  οι οποίοι χρησιμοποίησαν βία και έπεσαν στα μαλακά.
Αγαπητέ κύριε, αυτοί που χθες χρησιμοποίησαν βία εναντίον των διαιτητών, έχουν ονοματεπώνυμο και αν ήθελαν οι διαιτητές θα τους υπέβαλλαν μηνύσεις και θα διαπίστωνες πως θα έτρεχαν όπως οι λαγοί για να κρυφτούν.
Δυστυχώς η αρμόδια διοργανώτρια αρχή και τα όργανα της διαιτησίας, δεν θέλουν να τιμωρηθούν οι μπουκαδόροι και αυτοί που γενικώς χρησιμοποιούν βία και έτσι να κάνουν όλοι τον σταυρό τους, για να μην έρθουν τα χειρότερα.
Ούτε μια ανακοίνωση, ούτε ένα μέτρο, για τους διαιτητές ακόμη και μετά από χαστούκια και απειλές που δέχθηκαν.
Χθες τους έφταιξε ένας βοηθός διαιτητή, ο οποίος υπέδειξε οφσάιντ, ενώ οι ίδιοι λένε πως δεν ήταν. Τι λέτε κύριοι; Η ομάδα σας περίμενε το 90΄ φεύγα για να δείξει πως άξιζε την νίκη; Τι έκανε στα 90΄. Αν οι διαιτητές ήταν στημένοι δεν θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν ακόμη και στην ήττα;  Το παραμύθι που λέτε, δεν μπορεί να είναι δικαιολογία, αλλά  σας αφήνουμε να το ζήσετε.
Να γιατί το ποδόσφαιρο πραγματικά το γύρισαν χρόνια πίσω. Παρέδωσαν το ποδόσφαιρο στην παράγκα των μπουκαδόρων και των τραμπούκων, απλά για τα ψηφαλάκια.