Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

....η άποψή μας

 - Επειδή ακούμε διάφορα από μερικούς τους οποίους δεν λιβανίζουμε, τους λέμε πως είμαστε 50 χρόνια στην ενημέρωση και πάνω από 13 χρόνια με το apopsignomi και δεν θα γίνουμε ποτέ φερέφωνα κανενός.
Εμείς δεν κάνουμε απλά καταγραφή των γεγονότων και απλή μεταφορά ειδήσεων. Σχολιάζουμε και γράφουμε την δική μας άποψη και αυτό θέλουν οι αναγνώστες μας.
Αναγνώστες μας είναι και αυτοί οι οποίοι μας ρίχνουν διάφορους χαρακτηρισμούς, αλλά μας διαβάζουν πριν πιούνε τον καφέ τους το πρωί και πριν πέσουν για..... ύπνο το βράδυ. Τους είμαστε, αυτό που λέμε καθημερινή συνήθεια.
Κύριοι όσο κι αν προσπαθήσετε, όση λάσπη κι αν ρίξετε, δεν μας ενοχλεί καθόλου. Στο τέλος το apopsignomi θα δικαιωθεί κι εσείς θα συνεχίσετε να μας διαβάζετε.
Υπάρχει όμως κάτι που προφανώς σας διαφεύγει.
Εσείς πληρώνετε για να κάνετε αυτά που κάνετε, αν και τα λεφτά τα βάζουν κάποιοι άλλοι κι εμείς πληρωνόμαστε, για να γράφουμε την άποψή μας.
Εσείς πάτε κι έρχεστε στις ομάδες, στα κόμματα και στις παρατάξεις της αυτοδιοίκησης, ενώ εμείς είμαστε στην θέση μας πάντα.
Εσείς ξεκινάτε να κατακτήσετε την κορυφή και δεν τα καταφέρνετε, αλλά σας ικανοποιεί και το να είσθε κάτω από άλλους. Είσθε δηλαδή συμβιβασμένοι με το "ότι κάτσει". 
Εμείς ξεκινάμε με την αλήθεια και δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο, ούτε και θα κάνουμε δημόσιες σχέσεις.
Την καλημέρα μας...