Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Κρίμα που δεν καταλάβατε..

 - Παρακολουθήσαμε για λίγο χθες την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ερέτριας και ακούσαμε την πρώην δήμαρχο κυρία Αμφιτρίτη Αλημπατέ να ενημερώνει το Δημοτικό Συμβούλιο, για την υπόθεση των μηνύσεων εναντίον της ίδιας, αλλά και της οικογένειάς της. Δήλωσε πως η υπόθεση μπήκε στο αρχείο οριστικά και αμετάκλητα, αφού δεν προέκυψαν στοιχεία εναντίον της και ούτε καν ενδείξεις.
Μας προβλημάτισε η τοποθέτηση της κυρίας Αμερικάνου Δημοτικής Συμβούλου, η οποία είχε προχωρήσει τα προηγούμενα χρόνια σε καταγγελίες και ....μήνυση εναντίον της κυρίας Αλημπατέ και η οποία είπε πως η κυρία Αλημπατέ, δεν αθωώθηκε, αφού η υπόθεση δεν πήγε στο ακροατήριο για να βγει απόφαση, αλλά μπήκε στο αρχείο.
Κυρία Αμερκάνου λυπούμαστε, αλλά αυτό που είπατε, σας φέρνει σε χειρότερη θέση, για έναν και μόνο λόγο.
Κάνατε μια μήνυση για την οποία δεν πήγατε στοιχεία που θα αποδείκνυαν παράνομες πράξεις της πρώην δημάρχου. Το ότι η υπόθεση δεν πήγε ούτε καν το ακροατήριο, όχι μόνο αποδεικνύει την αθωότητα της πρώην δημάρχου, αλλά της δίνει το δικαίωμα να σας κατηγορήσει για συκοφαντία κλπ.
Συγνώμη δηλαδή, αλλά επειδή τότε βγαίνατε σε ραδιόφωνα και εφημερίδες και την κατηγορούσατε, πιστεύουμε πως θα έπρεπε να της ζητήσετε μια συγνώμη, για να μην βρεθείτε μπροστά σε χειρότερα.
Αν όπως είπατε σας έχει κάνει μηνύσεις και αγωγές, τότε σας ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα.