Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε.
Ηχηρά τα μηνύματα από τους χθεσινούς αγώνες ποδοσφαίρου για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΕ.
- Για την Α΄ κατηγορία η ΕΡΕΤΡΙΑ αντί για κουραμπιέδες μοίραζε γκολ (7-0) και στο δρόμο της βρέθηκε ο ΛΗΛΑΣ, ο οποίος απλά μάζευε την μπάλα από τα δίχτυα. Η ΕΡΕΤΡΙΑ ακουμπάει πλέον την κορυφή αφού έφτασε στους 19 βαθμούς, ενώ ο ΛΗΛΑΣ κλείδωσε την τελευταία θέση με μόλις 3 βαθμούς.
- Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ για μια ακόμη φορά δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του, αλλά πήρε τους 3 βαθμούς με αντίπαλο το ΚΑΛΟΧΩΡΙ /ΠΑΝΤΕΙΧΙ, αφού πέτυχε 2 γκολ, ώστε να πάρει ένα το Καλοχώρι και ένα το Παντείχι. Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ έφτασε στους 15 βαθμούς και το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ έμεινε στους 4 βαθμούς.
- Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ δεν βρήκε δίχτυα και η ΔΡΟΣΙΑ τον χόρεψε σε ρυθμούς.... ρεμπέτικους. Πρέπει να προσέξει η ομάδα του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ αν δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες στην συνέχεια, αφού με 9 βαθμούς, σε 9 αγώνες, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Η ΔΡΟΣΙΑ πέτυχε 2 γκολ και έφτασε τους 13 βαθμούς. Εμείς το γράψαμε. Η ΔΡΟΣΙΑ με τον Γιώργο Λάμπρου στον πάγκο, θα κάνει ζημιές.
- Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ δεν παίρνει χαμπάρι φέτος και τα πάει μια χαρά, αφού φιλοδώρησε με 4 γκολ τον ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟ και μάλιστα στην έδρα του και έτσι έφτασε στους 24 βαθμούς σε 8 αγώνες και το σημαντικότερο έχει δεχθεί μόλις 2 γκόλ, ενώ έχει πετύχει 19. Ο ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ το παλεύει κι ότι βγει, αφού έχει μόλς 9 βαθμούς.
- Ο ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ με αντίπαλο τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ μας θύμισε τον αγώνα ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ - ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ. Τότε ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ως φιλοξενούμενος είχε προηγηθεί με 0 - 2 και μετά από διακοπή του αγώνα και πάλι με διαιτητή τον κ. Κασομούλη, πήρε απλά την ισοπαλία αφού η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ στις καθυστερήσεις έκανε το 2 - 2 με πέναλτι. Χθες προηγήθηκαν τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ, αλλά και πάλι μετά από διακοπή στις καθυστερήσεις, ο κ. Κασομούλης έδειξε το σημείο του πέναλτι και είχαμε το τελικο 1 - 1!!!!
- Τι να γράψουμε για το 1 - 0 των ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ επί της ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ;;; Μπορεί το σκορ να ήταν φτωχό αλλά ο κ. Φουρλης των Αλατσάτων έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές από την αρχή και κάνοντας σωστή διαχείριση πήρε αυτό που ήθελε εύκολα, αφού ο αντίπαλος, δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και ας μην κρυβόμαστε, δεν είχε τακτική στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως στο γήπεδο βρέθηκε μεταξύ άλλων κι ένας προπονητής ο οποίος όπως μας είπε ένας φίλος, είναι ο καλύτερος σε θέματα τακτικής. Εμείς πραγματικά τον σεβόμαστε και του βγάζουμε το καπέλο, γιατί ξέρει το ποδόσφαιρο και δεν μασάει και τα λόγια του.
- Λέτε ότι θέλετε εσείς, αλλά ο Σάκης Νικολάου, τον πάει καλά τον ΔΥΣΤΟ, αφού χθες κέρδισε και τον ΕΡΜΗΛΙΟ με 4 - 0 και τώρα μάλλον περιμένει στο Κύπελλο τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ!!!!!
- Πέρασε η ΙΣΤΙΑΙΑ από την ΚΗΡΙΝΘΟ και μάλιστα με 1 - 3, αλλά είναι μεγάλη η διαφορά από την κορυφή. Η ΚΗΡΙΝΘΟΣ είναι με τα δυο πόδια στην ζώνη υποβιβασμού.
- Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ έπαιζε εκτός έδρας  με ΟΠΑ ΑΙΔΗΨΟΥ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 4 φορές. Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ έφτασε τους 9 βαθμούς, ενώ μηδέν βαθμούς έχει η ομάδα ΟΠΑ ΑΙΔΗΨΟΥ.
- Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ με τον Σταύρο Σταθαρά στον πάγκο του, αντιμετώπισε στο γήπεδο του Πάλιουρα τους ΚΑΘΕΝΟΥΣ και πήρε την νίκη και τους 3 βαθμούς, αφού ανέτρεψε το 1 - 0 και τελείωσε με νίκη 1 - 2.

- Στις 15:00 αρχίζουν οι αγώνες και μέχρι τότε χαλαρώστε, γιατί θα έρθουν κι άλλα μηνύματα από τα γήπεδα.