Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

....σουτάκια

 - Τι ερωτήσεις είναι αυτές κύριοι; Στην πιάτσα κυκλοφορούν τα πάντα κι εσείς ρωτάτε εμάς, να σας πούμε ποιος ήταν ο ποδοσφαιριστής και ποια η ομάδα που πήρε τον ποδοσφαιριστή στην αποστολή και δεν είχε στο δελτίο του για να τον έχει στην διάθεσή του ο προπονητής;;;; Λοιπόν όλα τα ξέρετε, αλλά.... θέλετε να κάνετε το χαβαλέ σας.

- Πάντως πάλι καλά που δεν χρέωσαν το θέμα στον προπονητή και να διακόψουν την συνεργασία μαζί του!!!! Μέχρι στιγμής την έχει γλυτώσει, αλλά να δούμε μέχρι πότε, αφού κάποιοι λένε πως η ομάδα θα τελειώσει το πρωτάθλημα, με τον γνωστό υπηρεσιακό προπονητή.

- Ο ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ πάντως τα κατάφερε μια χαρά με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα της ΣΚΥΡΟΥ σ΄ έναν αγώνα με δυνατές μονομαχίες, αλλά με λίγες φάσεις και άψογη διαιτησία. Ο κ. Φώτης και οι βοηθοί του κύριοι Κωνστάντιος και Σέρρας ήταν στις φάσεις και τα πήγανε περίφημα.

- Ο ΝΗΛΕΑΣ δεν έχει ν΄ αντιμετωπίσει μόνο τους αντιπάλους, αλλά και το ότι όλοι πιστεύουν πως ο κ. Ρέτσας τον βοηθάει να πάρει το πρωτάθλημα!!!!! Κύριοι, δυστυχώς αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ομάδα, αφού ο κ. Ρέτσας, στην προσπάθειά του να αποδείξει το αντίθετο κάνει ζημιά στον ΝΗΛΕΑ. 

- Έχει δίκιο ο ΝΗΛΕΑΣ να μην θέλει να παίζει Τετάρτη, αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές του δεν μπορούν να είναι μεσημεριάτικα στο γήπεδο, αφού είναι φοιτητές, είναι εργαζόμενοι κλπ. Στο κάτω κάτω έπρεπε να προηγηθεί ο αγώνας της Σκύρου με τον Άγιο Λουκά. Αν ο κύριος Ρέτσας απαντούσε θετικά στο αίτημα του ΝΗΛΕΑ, θα έλεγαν κάποιοι πως βοηθάει την ομάδα του χωριού του. Να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν. Ξέρετε την άποψή μας για τον κύριο Ρέτσα, αλλά στο θέμα αυτό άδικα τον κατηγορούν. Στην προσπάθειά του να κλείσει στόματα κάνει κακό στην ομάδα.

- Στην ουρά της βαθμολογίας της Α΄ Κατηγορίας Εύβοιας είναι ο ΛΗΛΑΣ και το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ. Ποιο είναι το κυριότερο πρόβλημα των δύο ομάδων;;; Η απουσία των ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις. Αν αυτό δεν διορθωθεί οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στον υποβιβασμό. Δυστυχώς οι ομάδες αυτές δεν χτίστηκαν για να έχουν συμμετοχή στην Α΄ Κατηγορία, αλλά σε πολύ χαμηλότερη. Οι προπονητές κύριοι Ακριτίδης και Ρόγκας, ανέλαβαν να βγάλουν τις δύο ομάδες από την δύσκολη θέση, αλλά αν δεν ενισχυθούν οι ομάδες και δεν παρακολουθούν οι ποδοσφαιριστές το πρόγραμμα των προπονήσεων, δεν θα γίνει τίποτα.