Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

....σουτάκια

 - Ελάτε κύριε Γκόφα. Το πρώτο βήμα το κάνατε. Δύο ακόμη και ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ θα σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή. Συγχαρητήρια για την νίκη, αλλά δεν βοήθησαν καθόλου και τα άλλα αποτελέσματα, αφού κέρδισε η ΕΛΑΣΣΙΝΑ, κέρδισε η ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗ, κέρδισε και το ΥΠΑΤΟ και έτσι μαζεύτηκαν πολλές ομάδες στα ψηλά. Αν πάντως κύριε Γκόφα η ΑΡΤΑΚΗ κερδίσει την Τετάρτη το ΥΠΑΤΟ και πάθει και καμιά ζημιά.... ο ΗΡΑΚΛΗΣ στο ΔΙΣΤΟΜΟ, τότε το πρωτάθλημα θα πάρει φωτιά.

- Αν πάντως δεν κερδίσει ο ΑΟΝΑ και πάει το ΥΠΑΤΟ στους 26 βαθμούς, τότε θα επιβεβαιωθεί το σενάριο που υποστηρίζαμε κι εμείς και το οποίο έλεγε πως για το ΥΠΑΤΟ είχε έρθει η σειρά του. Είναι νωρίς ακόμη λένε κάποιοι και σίγουρα είναι, αλλά όταν σου φύγει με 9 βαθμούς διαφορά, για σένα η υπόθεση άνοδος για μια ακόμη χρονιά, δεν θα έρθει.

-  Είδαμε τον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΥΠΑΤΟ και οφείλουμε να γράψουμε πως οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, δείχνουν έναν επαγγελματισμό και στέκονται καλά στον αγωνιστικό χώρο. Την Τετάρτη ο ΑΟΝΑ παίζει με το ΥΠΑΤΟ και την Κυριακή με τον ΗΡΑΚΛΗ Λάρισας. Να προσέξει γιατί με μία ήττα θα μείνει εκτός στόχου, αλλά με δύο ήττες, θα έρθει η απογοήτευση και ίσως τα εύκολα γίνουν δύσκολα.