Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα και πιστεύω πως χωνέψατε αυτά που σέρβιρε ο Αλέξης χθες στην Βουλή. Τι είπε τελικά ο μεγάλος αυτός πολιτικός ηγέτης;;;; Να φανταστείτε πως μίλησε περισσότερο για τον Φουρθιώτη, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Αλέξη δεν σε σώζουν ούτε τα κουτσομπολιά, ούτε ο κιτρινισμός, ούτε και οι όποιες τέτοιες κορώνες. Στην πολιτική Αλέξη δεν πρέπει να ψάχνει κανείς για ...δεκανίκια, όπως εσύ.

- Ποιους παρακαλάς Αλέξη να σε ακολουθήσουν;;; Μήπως το ΚΚΕ; Μήπως την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ; Μήπως το ΜΕΡΑ 25; Τελικά αυτά τα κόμματα σου έχουν γυρίσει την πλάτη και προσπαθείς να φρενάρεις το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρουλάκη, για να μην σε "βάλουν από κάτω". 

- Αλέξη έκανες θόρυβο για τρεις μέρες, αλλά το αποτέλεσμα δεν θ΄ αλλάξει. Τώρα θα έχεις ελεύθερο χρόνο να πας να στηρίξεις τον φίλο σου Βαξεβάνη και να ετοιμάσεις τις ανακοινώσεις για ν΄ αντιμετωπίσεις τις επόμενες δημοσκοπήσεις.

- Όταν θα έρθει η ώρα θα μιλήσουμε για τις δημοτικές εκλογές και φυσικά δεν θα κρύψουμε το παραμικρό. Υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα να γράψουμε και όταν θα πάρουν όλοι τις αποφάσεις τους, για το αν θα είναι υποψήφιοι ή όχι.

- Στο Δήμο Χαλκιδέων η μόνη που δεν ανησυχεί είναι η δήμαρχος κυρία Βάκα, η οποία θα έχει εύκολα ένα "πολύ πλούσιο" ψηφοδέλτιο το οποίο θα φέρει περισσότερους δημότες στην κάλπη και να ψηφίζουν Έλενα Βάκα.