Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

.....σουτάκια

 - Ματσάρα το ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και είναι βέβαιο πως θα έχουμε και ρεκόρ εισιτηρίων στο στάδιο. Να δούμε πόσες απουσίες θα έχουν οι δύο ομάδες εξ αιτίας του κορονοϊού, αλλά όπως κι αν έχει ματσάρα θα γίνει, αρκεί οι δύο προπονητές να φροντίσουν ώστε να μην υπάρχουν νεύρα και καταστάσεις που δεν βοηθούν να ....παιχθεί ποδόσφαιρο. Πάντως τα πρωταθλήματα δεν βλέπουμε να ξεκινούν αφού τα κρούσματα είναι πολλά.

- Το φύγε εσύ έλα εσύ των προπονητών θα συνεχιστεί και κάποιες αλλαγές θα κάνουν πολύ θόρυβο, αφού θα συνοδευτούν με άσχημο αποτέλεσμα. 

- Τελικά ένας προπονητής ψάχνει να βρει τρόπο ώστε να ζωντανέψει ξανά τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και να τον δηλώσουν στο πρωτάθλημα της περιόδου 2022-2023. Μακάρι να τα καταφέρει, αφού είναι το απωθημένο του, πολλών χρόνων. Αν τα καταφέρει  το apopsignomi αναλαμβάνει χορηγός επικοινωνίας και θα φροντίσει ώστε το Στάδιο Ψαχνών να ξαναζήσει όμορφες στιγμές.

- Ο ΛΗΛΑΣ δεν είναι μια τυχαία ομάδα, για να μπορούν κάποιοι να την θεωρούν τελειωμένη και κάποιοι άλλοι να παριστάνουν τους παράγοντες, να θέλουν να προτείνουν ποδοσφαιριστές που όμως θα τους πληρώνουν άλλοι και να υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι θέλουν να διοικήσουν μια ομάδα την οποία την οδήγησαν εδώ που την οδήγησαν. Θα γράψουμε αργότερα την άποψή μας κι ας θυμώσει όποιος θέλει.