Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Καλή εβδομάδα να έχουμε όλες και όλοι και πάνω απ΄ όλα ποδοσφαιρική ψυχραιμία, γιατί θα μας χρειασθεί, έτσι όπως πάνε τα πράγματα, αφού έχουμε βαπτίσει την μετριότητα, καλό ποδόσφαιρο και κάτι τέτοια.
Κύριοι στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να χαρακτηρίζεις ως επιτυχία το ότι έπαιξες καλά, αλλά έχασες. Έλεος δηλαδή.
Αν έπαιζες καλά θα κέρδιζες. Κάτι δεν έκανες καλά και έχασες και οφείλεις να το παραδεχτείς, γιατί αν δεν το παραδεχτείς, πως θα διορθώσεις τα λάθη σου;
Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν και στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, γιατί εκεί που πήγαιναν για πρωτάθλημα, βρέθηκαν στη  μέση του βαθμολογικού πίνακα και με 9 βαθμούς μακριά.... από την κορυφή. 
Εμείς είχαμε γράψει από την αρχή τους λόγους για τους οποίους ο ΑΟΝΑ δεν θα μπορούσε να πάρει την άνοδο, αλλά οι διοικούντες έκαναν ότι μπορούσαν, για να μας αποδείξουν το αντίθετο.
Επανέφεραν τον κ. Γκόφα στον πάγκο της ομάδας, έφεραν μέχρι και Μολδαβούς ποδοσφαιριστές και δυστυχώς όμως τίποτα δεν άλλαξε και πλέον το όνειρο έμεινε όνειρο και τώρα θα φτάσουν στο σημείο να θεωρήσουν επιτυχία, την παραμονή στην κατηγορία.
Να είναι καλά ο πρόεδρος και κάποιοι συνεργάτες του οι οποίοι βάζουν το χέρι στην τσέπη, για να μπορέσουν να πληρώνουν μέχρι το τέλος και φυσικά να πάνε καλά οι δουλειές τους ώστε να πληρώσουν και για την περίοδο 2022 - 2023, για να μην χάσουν αυτοί οι οποίοι πληρώνονται με τα χρήματα αυτών και δεν αναφέρομαι στους ποδοσφαιριστές.
Χάσαμε λέει με γκολ στο 90΄ από τον ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ. Τι σημαίνει αυτό; Και ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχασε στο 90΄ από το ΥΠΑΤΟ.
Είχαμε λέει ευκαιρίες!!!
Γκολ δεν έβαλε η ΑΡΤΑΚΗ και αυτό σημαίνει πως κάτι δεν πήγε καλά ή πως κάτι δεν κάνει σωστά η ομάδα.
Τέλος πάντων. 
Λένε μερικοί πως έχει ακόμη δρόμο το πρωτάθλημα, αλλά έχει για όλες τις ομάδες. 
Ο ΑΟΝΑ πρέπει να προσέξει γιατί θα έρθουν και απίστευτα αποτελέσματα υπέρ κάποιων ομάδων, γιατί μιλάμε για μια κατηγορία, στην οποία όλα μπορεί να συμβούν.
Είχαμε γράψει πως στους 3 αγώνες ο ΑΟΝΑ έπρεπε να πάρει 9 βαθμούς ή το λιγότερο 7 βαθμούς και πήρε μόνο 4.
Αν αυτό παρηγορεί κάποιους ας συνεχίσουν την προσπάθειά τους, αλλά εμείς πιστεύουμε πως το πουλάκι πέταξε και καλά θα κάνει ο κ. Βαγιάννης να μην πετάξει και τα λεφτά του.