Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση γονέων για τους Παιδικούς Σταθμούς από το Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ

Με τον Α’ Βρεφονηπιακό Σταθμό Χαλκίδας ξεκίνησε ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.) τον πρώτο κύκλο συναντήσεων με γονείς, την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022.
Κατά τη συνάντηση, η κ. Βαλκάνου,  παιδίατρος των Παιδικών Σταθμών του Οργανισμού,  ενημέρωσε τους γονείς και το προσωπικό του Σταθμού για τις λοιμώξεις, καθώς και για τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών βρεφικής και προνηπιακής ηλικίας.  Επίσης η παιδοψυχολόγος, κ. Γιακομίδου, ανέλυσε τις συμπεριφορές των παιδιών αυτής της ηλικίας και πως αυτές πρέπει να... αντιμετωπίζονται από γονείς και παιδαγωγούς. 
Ακολούθησε συζήτηση με τους γονείς και τους εργαζόμενους, οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία να πραγματοποιηθούν κι άλλες συναντήσεις, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που τους απασχολούν.
Η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ Αικατερίνη Μεγάλου και η αντιπρόεδρος Γιώτα Οκτωνιάτη τους διαβεβαίωσαν  ότι, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου συναντήσεων με τους γονείς όλων των Παιδικών Σταθμών, θα πραγματοποιηθούν νέες συναντήσεις και τους παρότρυναν να προτείνουν και οι ίδιοι θέματα προς συζήτηση.