Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να συγχαρούμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο και να ευχηθούμε να έχουν καλύτερες επιδόσεις στο μέλλον, αλλά πάνω απ΄ όλα να έχουν την υγεία τους. Δυστυχώς για την Εύβοια μόνο η Ευγενία Σχίζα κατάφερε να μπει στα μετάλλια, αφού στο αγώνισμα του μήκους με άλμα στα 5.79μ πήρε ....το χάλκινο μετάλλιο. Να σημειώσουμε πως η Ευγενία Σχίζα ήταν το φαβορί για το χρυσό. Στο ίδιο αγώνισμα η Θέτιδα Γαρατζόγιαννη με άλμα στα 5.15μ βρέθηκε στην 11η θέση.

- Ο Μπαϊμπάκης Χρήστος στα 200 μέτρα με χρόνο 22.58 πήρε την 8η θέση, ενώ ο Παναγιώτης Αντωνίου με χρόνο 22.74 πήρε την 9η θέση. Και οι δύο αθλητές μπορούν να κάνουν καλύτερο χρόνο και θα πρέπει να το προσπαθήσουν. Ο Μπαϊμπάκης  επανήλθε τελευταία στην αγωνιστική δράση και πιστεύουμε πως αν συνεχίσει με κανονικούς ρυθμούς προπόνησης θα πάει καλύτερα, ενώ ο Παναγιώτης Αντωνίου πληρώνει προφανώς τις αλλαγές προπονητών. Έχει πολλές δυνατότητες ο Παναγιώτης και θα το αποδείξει..

- Στο ύψος των αγοριών στην Κ18 ο Ανέστης  Πάσο δεν τα κατάφερε αφού είχε 3 άκυρες προσπάθειες, ενώ ο Λάμπρος Σίδερης το πάλεψε και απλά απέτυχε να περάσει το 1.90μ και έμεινε στην 9η  θέση με 1.85μ. Ο Λάμπρος και ο Ανέστης μπορούν και καλύτερα και σίγουρα αποτελούν ένα κεφάλαιο για τον σύλλογό τους.

- Ας μη γελιόμαστε. Καθαρή αποτυχία η παρουσία της Εύβοιας στο Πανελλήνιο Κ18, όχι επειδή δεν πήραμε μετάλλια, αλλά επειδή και οι συμμετοχές μας ήταν λίγες. Τώρα είναι η ώρα οι διοικήσεις των συλλόγων, αλλά και οι προπονητές, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και οι γονείς να καταλάβουν πως το Δημοτικό Στάδιο της Χαλκίδας, δεν είναι χώρος πάρκινγκ παιδιών.

- Υπάρχουν ταλέντα στην Εύβοια και φταίμε ΟΛΟΙ για το ότι παραμένουν απλά ταλέντα και τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, δεν υπάρχουν συμμετοχές και καλές θέσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Καλό είναι να γεμίζει το Στάδιο από μικρά παιδιά, τα οποία με την συμμετοχή τους βοηθούν οικονομικά τους συλλόγους, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπει την αδιαφορία για την δημιουργία και δουλειά αγωνιστικής ομάδας.