Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας.
Γιορτάζει η Πολιούχος Αγία Παρασκευή και αρχίζει και το παζάρι στο πάρκο του Λαού. Θα πάει σύννεφο το γουρουνάκι, το σουβλάκι κι ο χαλβάς κι ας μπει κάποιος στον κόπο να μετρήσει και τα τενεκεδάκια της μπύρας που θα καταναλωθούν!!!! Συγνώμη να ρωτήσω κάτι; Μήπως το παζάρι είναι κι ....αυτό έργο Παγώνη; Αν είναι δηλαδή, θα πρέπει η δήμαρχος να βγάλει μια σχετική ανακοίνωση και να τον ευχαριστήσει που είχε κι αυτή την ιδέα.

- Αν είχαμε σήμερα δημοτικές εκλογές, η παράταξη της δημάρχου στην Χαλκίδα θα έπαιρνε το 60%!!!! Αναμενόμενο ήταν αυτό, αφού το ψηφοδέλτιο είναι πλέον τούρμπο. Αυτό που θα επιχειρηθεί τώρα, είναι να ανέβει ψηλά το Ληλάντιο και η Αρτάκη. Έρευνα που έγινε στα όρια του δήμου Χαλκιδέων, δείχνει πως αν ο Χρήστος Παγώνης, δεν είναι υποψήφιος δήμαρχος, τότε η Βάκα κερδίζει τις εκλογές, από την Α΄ Κυριακή.

- Αυτό που επιχειρούν τώρα κάποιοι είναι να σπρώξουν τον κ. Παγώνη να κατεβάσει ψηφοδέλτιο ώστε η εκλογές να κριθούν την Β΄ Κυριακή με την ελπίδα οι ψηφοφόροι του Παγώνη να μην ψηφίσουν Βάκα. Κύριοι η ελπίδα σας αυτή δεν υπάρχει και θα το διαπιστώσετε. Το 70% των ψηφοφόρων Παγώνη θα ψηφίσει δαγκωτό Βάκα, όποιος κι αν είναι αντίπαλος την Β΄ Κυριακή.

- Δεν θέλουμε να κουράζουμε, αλλά στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, τα κουκιά είναι μετρημένα και αν υποψήφιοι είναι ο δήμαρχος Ψαθάς, ο τέως κύριος Μπουροδήμος και κάποιος από το ΚΚΕ για λόγους που όλοι ξέρουμε, τότε δεν υπάρχει περίπτωση, να μπει ανάμεσα στους δύο 3ος υποψήφιος. Ο ένας θα είναι 1ος και ο άλλος 2ος.

- Ο αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος της Αναπτυξιακής κύριος Ευάγγελος Κούκουζας στηρίζει την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ψηφοδέλτιό της και όλοι γνωρίζουμε σε ποιον βουλευτή έχει μια αδυναμία. Αυτά που κυκλοφορούν ως σχόλια και ως δήθεν στήριξη του κυρίου Κούκουζα, εμείς τ΄ ακούμε βερεσέ και θα το δείτε όταν διεξαχθούν οι εκλογές.