Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

.....μικρά, μικρά

 - Να κλείσουμε το θέμα με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να βάλουμε τέρμα στους ψιθύρους και στα μουρμουρητά.
Εμείς δεν κατηγορούμε κανέναν και απλά γράφουμε την άποψή μας, βασισμένοι όμως σε στοιχεία.
Με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν πρέπει να παίζει κανείς.
Ήρθε, είδε και απήλθε, ο τελευταίος προπονητής και στην ανακοίνωσή του μας λέει πως τα είχε όλα έτοιμα, ακόμη και το ρόστερ και μάλιστα σε 90% με ...ποδοσφαιριστές από την Εύβοια!!!!!

-  Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κύριε προπονητή δεν είναι παιχνιδάκι για την παραλία. Το πως βρέθηκε η ομάδα στην Γ΄ Εθνική, το ξέρουν και οι πέτρες κι αν δεν κάνουμε λάθος, εσείς το μάθατε σχεδόν τελευταίος. Η διοίκηση κύριε προπονητή ξέρει πως δεν έχει ποδοσφαιριστές η ομάδα και πως δεν ήταν έτοιμη για να προχωρήσει. Αλίμονο όμως. Γιατί δεν λέγατε στον φίλο σας να εκλεγεί πρώτα διοίκηση και μετά να παρθεί απόφαση για εσάς;

- Εμείς κύριοι στηρίζουμε τον οποιονδήποτε αναλάβει την ομάδα, εκτός από τον κ. Βασίλη Καρλατήρα. Ο Βασίλης είναι καλός, αγαπάει την ομάδα όσο λίγοι στην Χαλκίδα και την πλήρωσε ακριβά, όχι μόνο σε χρήμα, αλλά και με την υγεία του. Φτάνει μέχρι εδώ.

- Ας την πάρει ο κ. Τόλιας, ο κ. Μαυρονάσιος, ο κ. της μεταφορικής, ο χορηγός πρώην δημάρχων και υποψηφίων δημάρχων, ακόμη και ο γνωστός αρχιμανδρίτης ο οποίος μπήκε και στα χωράφια του αθλητισμού.  Ας την πάρουν αυτοί που κατηγορούν τον κύριο Καρλατήρα. Ας την πάρουν αυτοί που την βούλιαξαν τόσα χρόνια ενώ οι ίδιοι πέρασαν καλά. Ο Καρλατήρας, αρέσει δεν αρέσει, ότι είπε το έκανε. Τώρα είναι η σειρά των άλλων.