Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σιγά σιγά φτάνουμε και στο τέλος του Οκτωβρίου. Απέμειναν 7 μέρες και η σημερινή για να μπούμε στον Νοέμβριο και μακάρι ο καιρός να κρατήσει λίγο ακόμη με τέτοιες θερμοκρασίες, ώστε να γλυτώσει ο κόσμος μια ποσότητα πετρελαίου ή ξύλων για την θέρμανση, αφού αυτό θα.... είναι η καλύτερη επιδότηση!!!!

- Πάντως οι φίλαθλοι του ΠΑΟ ζεστάθηκαν αρκετά χθες στην Λεωφόρο αφού η ομάδα τους κέρδισε και τον ΑΡΗ και παραμένει χωρίς την παραμικρή απώλεια βαθμών μετά από 9 αγωνιστικές. Εκεί που πάγωσαν όλοι ήταν στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ έχανε με 0 - 2 από τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και πάλι καλά που πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας!!!!!

- Οι υποψήφιοι βουλευτές δεν σταματούν να τρέχουν στις εκκλησίες, να κάνουν βόλτες στα χωριά και έχουν πάρει φωτιά τα πόδια τους. Η πλάκα είναι πως μετά από κάθε επίσκεψη βγάζουν κι ένα δελτίο τύπου και γράφουν τα ίδια και τα ίδια, συνεχώς. Να γίνουν οι εκλογές να τελειώσουμε με αυτό το θέατρο, γιατί η κατάσταση αυτή δεν οδηγεί πουθενά.

- Οι υποψήφιοι δήμαρχοι πάντως δεν βγαίνουν από το σπιτάκι τους, αλλά βγαίνουν με ανακοινώσεις και "λύνουν" όλα τα προβλήματα των δημοτών. Πιστεύουν πως κάνουν θαύματα και θα τους πιστέψουν οι δημότες. Κυρίες και κύριοι, αλλάξτε πρακτική και να μας πείτε το πρόγραμμά σας, να μας πέιτε τις προτάσεις σας.

- Στο θέμα της ομάδας ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας επικρατεί η σιωπή, αλλά το σενάριο είναι σε εξέλιξη και σύντομα θα κυκλοφορήσει το τελικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς ακόμη, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, δεν βρέθηκε κανείς να δηλώσει κάτι δημόσια και επίσημα. Μπορεί να περιμένουν όλοι να τελειώσουν το θέμα, με τον δικό τους τρόπο και μετά να μαθευτεί η εξέλιξη, ώστε να μην υπάρξουν άλλου είδους προβλήματα.

- Θα περιμένουμε λοιπόν κι εμείς να δούμε που θα καταλήξει το όλο θέμα και τότε θα γράψουμε γεγονότα και θα κάνουμε ερωτήσεις. Πληροφορίες πάντως λένε πως η ομάδα θα μπει σε περιπέτειες, αφού προέκυψε θέμα με τα χρήματα που υπολόγιζε να πάρει τον Ιανουάριο, Ευχόμαστε να μην έχουμε καλή πληροφόρηση, γιατί αυτό θα είναι η καταστροφή αφού κανένα σενάριο δεν θα επιβιώσει.