Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλή Κυριακή, να είσθε καλά στην υγεία σας και προσεκτικοί μέχρι να περάσει και αυτό το καιρικό φαινόμενο. Όπως λέει κι ο λαός, μπόρα είναι και θα περάσει. Χθες είχαμε αγωνιστική κίνηση με 10 αγώνες στις 3 κατηγορίες Εύβοιας και συνολικά είχαμε 4 νίκες των γηπεδούχων, 4 ισοπαλίες και 2 νίκες των,  φιλοξενούμενων. Σήμερα από το πρωί στις 11:00 αν το επιτρέψει ο καιρός έχουμε το ....κυρίως πιάτο. Έχουμε  5 αγώνες της Α΄ Κατηγορίας, 7 αγώνες Β΄ Κατηγορίας και 14 αγώνες στην Γ΄ Κατηγορία.

- Ας μας επιτρέψουν οι φίλοι μας στην Ερέτρια, να γράψουμε πως στον αγώνα με τον ΝΗΛΕΑ δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο και οι δύο ομάδες δεν έδειξαν να είναι έτοιμες για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Για την φάση της αποβολής Μολέ λένε πως ο διαιτητής θα μπορούσε να είχε δείξει κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα αφού κοντά στον αντίπαλο ο οποίος έμπαινε στην μεγάλη περιοχή υπήρχαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές της Ερέτριας και δεν ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

- Η δική μας άποψη είναι πως οι διαιτητές έχουν δίκιο και σωστά ο κ. Τουλούμης του έδειξε κόκκινη κάρτα, αφού αν δεν γινόταν η ανατροπή ακριβώς έξω από την περιοχή, θα ήταν τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και σε προφανή φάση για γκολ. Μπροστά του δεν υπήρχε άλλος αμυντικός. 

- Πάντως η ΕΡΕΤΡΙΑ πήρε την νίκη και τους 3 βαθμούς και αυτό μετράει πολύ περισσότερο για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα. Ο ΝΗΛΕΑΣ θέλει δουλειά ακόμη, αλλά ας μη γελιόμαστε δικαιούταν κάτι παραπάνω από αυτόν τον αγώνα.

- Δυστυχώς ούτε χθες ο κ. Ρέτσας είπε όλη την αλήθεια για το θέμα της ιστοσελίδας της ΕΠΣΕ και προσπάθησε να περάσει το μήνυμα, πως "αργήσαμε αλλά τα καταφέραμε"!!!!! Κύριε Ρέτσα καλημέρα σας και να ξέρετε πως αν δεν κάνατε λάθος επιλογές θα είχατε αυτό το αποτέλεσμα πριν κάτι χρόνια, αφού με μια ματιά θα βλέπατε τις ιστοσελίδες άλλων Ενώσεων.  

- Είπε και κάτι για τις εκλογές της ΕΠΣΕ απαντώντας σε ερώτημα του κ. Βέττα. "Τώρα προτεραιότητα έχουν τα πρωταθλήματα της Ενωσης. Τις εκλογές θα τις δούμε όταν έρθει η ώρα" είπε και το ευχαριστήθηκε. Κύριε Ρέτσα, η προεκλογική περίοδο έχει αρχίσει εδώ και καιρό. Μπορεί να μην το καταλάβατε εσείς, αλλά ρωτήστε τον κ. Πίσχινα, ο οποίος ποτέ δεν αφήνει κάτι για την τελευταία στιγμή!!! Την καλημέρα μας και στον κ. Πίσχινα στον οποίο ευχόμαστε περαστικά, αφού είχε μια μικρή περιπετειούλα.