Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

....εσύ τι λες;;;;;

- Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας πάει προς διάλυση, όχι γιατί δεν θα μπορούσε να λειτουργεί, αλλά επειδή για να λειτουργήσει, θα πρέπει και τα μέλη του να πληρώνουν την συνδρομή τους και να συμμετέχουν σε ότι οργανώνει ο Σύνδεσμος.
Δυστυχώς οι διαιτητές της Εύβοιας, δεν είναι συνεπείς σε τίποτα από αυτά, αφού έχουν ακολουθήσει τα θέλω συγκεκριμένων ανθρώπων από το χώρο της διαιτησίας, οι οποίοι ανεπίσημα τους οδηγούν στο να μείνουν μακριά από τον Σύνδεσμο, ώστε να φτάσει αυτός.... στην διάλυση.
Κρίμα. Κρίμα για τον Σύνδεσμο ο οποίος διαθέτει και ιδιόκτητα γραφεία και μπορεί να προσφέρει πολλά στους διαιτητές της Εύβοιας. 
Ντροπή για τους διαιτητές της Εύβοιας οι οποίοι για να έχουν ίσως μια καλύτερη μεταχείριση, παρασύρθηκαν και απέχουν από τον Σύνδεσμο.
Η προσπάθεια διάλυσης του Συνδέσμου, δεν είναι κάτι που ξεκίνησε σήμερα, αλλά είναι έντονη τα τελευταία χρόνια, με στόχο οι διαιτητές να έχουν εξάρτηση από συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις.
Εμείς καλούμε όλους τους διαιτητές, νέους και παλιούς, να αναλογισθούν τις ευθύνες τους και να μην διαλύσουν τον Σύνδεσμο.
Αν αδιαφορήσουν, να ξέρουν πως αυτοί που τους οδήγησαν εκεί, όταν θα πετύχουν τον στόχο τους και δεν θα τους χρειασθούν άλλο, θα τους ξεχάσουν.
Δηλώνουμε πως για το καλό της Ευβοϊκής Διαιτησίας, θα πρέπει η ΕΠΣΕ, αλλά και η Επιτροπή Διαιτησίας να αφήσουν στην άκρη, τα όποια σχέδια έχουν για τον Σύνδεσμο και να μην συνεχίσουν έναν πόλεμο παρασκηνίου.
Αυτός ο Σύνδεσμος έχει προσφέρει πολλά και τους βοήθησε αρκετά όλους. Ας μην είναι κανείς αχάριστος.