Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

...... φαπούλες

 - Όταν υπηρετείς τα κοινά και μάλιστα ως εκλεγμένος σε κάποιο φορέα, έχεις υποχρέωση να προσέχεις γενικώς στην διαχείριση και ιδιαίτερα στο πως μοιράζεις χρήματα τα οποία δεν είναι δικά σου, αλλά του κράτους ή των πολιτών που υπηρετείς. Καλές προθέσεις μπορεί να υπάρχουν, αλλά δεν έχει το δικαίωμα κανείς να ενισχύει με οποιονδήποτε τρόπο, άμεσο ή έμμεσο κάτι το οποίο είναι υπό ...αμφισβήτηση.

- Ο κ. Μάντης μέλος του ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ, σε επιστολή του μιλάει για το χάος που παρέλαβαν το Καλοκαίρι και ξεχνάει να πει πως παρέλαβαν μια ομάδα πρωταθλήτρια Εύβοιας και η οποία κέρδισε στα μπαράζ, την άνοδο στην Γ' Εθνική. Κύριε Μάντη μήπως πρέπει να θυμηθείτε πως εσείς είχατε αφήσει πραγματικό χάος πριν περίπου 20 χρόνια; Μήπως πρέπει να θυμηθείτε πως δεν είχατε ούτε τα βιβλία της ομάδας;

- Έχετε μια εμπάθεια προς την δήμαρχο και τον περιφερειάρχη ή κάνουμε λάθος; Κύριε Μάντη εξ αιτίας της Δημάρχου και του Περιφερειάρχη, άνοιξαν πολλές πόρτες και εσείς με την επιστολή σας τις κλείσατε. Κύριε Μάντη η πόλη της Χαλκίδας δεν ξεχνάει. Εσείς ξεχάσατε για 20 χρόνια την Χαλκίδα και φυσικά τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ.