Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

...... μικρά, μικρά

 
 -  Γιατί έχει δικαίωμα να κάνει κριτική και σχόλια κάποιος ο οποίος δεν ζει στην Χαλκίδα και δεν έχουμε δικαίωμα εμείς οι οποίοι είμαστε δημότες του Δήμου, εδώ ήμασταν και στην απογραφή και εδώ ψηφίζουμε; Γιατί έχει δικαίωμα να μιλάει κάποιος ο οποίος ήταν κόντρα στην δήμαρχο κυρία Βάκα, κόντρα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τα συμφέροντά του, για πολλά χρόνια και όχι εμείς οι οποίοι ποτέ δεν.... είπαμε ψέματα σε προέδρους οι οποίοι πραγματικά αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ;

- Κυρίες και κύριοι πονάει η αλήθεια, αλλά εμείς την υπηρετούμε και έτσι θα συνεχίσουμε. Αυτό το ξέρουν όλοι και ιδιαίτερα αυτοί που νόμιζαν πως δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να πείσουμε τον κόσμο. Δεν τον πείσαμε με ωραία λόγια. Την αλήθεια γράψαμε απέναντι στα δικά σας ψέματα.

- Ας κάνουμε όλες και όλοι, λίγη υπομονή και θα πάει ο καθένας στην θέση που του αξίζει. Αυτοί που συκοφαντούν άλλους και ρίχνουν λάσπη με ψέματα για την προσωπική ζωή των άλλων, θα έρθει η ώρα που θα πονέσουν όταν κάποιοι άλλοι θα πούνε και για την δική τους ζωή.