Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα με υγεία. Έχουμε ακόμη 13 μέρες και φτάνουμε στην Κυριακή 21 Μαΐου, οπότε θα πάμε να ψηφίσουμε και φυσικά να στείλουμε στον Αλέξη Τσίπρα και στην Πόπη Τσαπανίδου, το μήνυμα πως η ήττα είναι ήττα και καμία δικαιολογία δεν θα έχει θέση στις συζητήσεις το βράδυ των εκλογών. Η κυρία Πόπη αν έχει φιλότιμο και τσίπα, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να.... κρατήσει την θέση της, ούτε ως εκπρόσωπος τύπου του Σύριζα, ούτε φυσικά και την θέση της στην Βουλή. 

- Εμείς προτείνουμε στην κυρία Πόπη να ιδρύσει δικό της κόμμα και αν θέλει μπορεί να πάρει και τον Αλέξη μαζί της και να ξεκινήσουν με νέο μπαχαλομάγαζο, αφού θα πρέπει κάτι να κάνουν για να περάσουν και τα επόμενα χρόνια στην αντιπολίτευση.

- Μας έστειλε ένας φίλος ένα σχόλιο του κυρίου Γιάννη Λαλανίτη, αλλά τι να γράψουμε καλέ μας φίλε; Ο κύριος Λαλανίτης εδώ και χρόνια δεν έχει ούτε θέση, ούτε ρόλο, ούτε κάποια σχέση με την Νέα Δημοκρατία. Δεν θέλουμε λοιπόν τον δήθεν Νεοδημοκράτη να τον σχολιάσουμε. Την απάντηση του την έδωσε ο λαός.

- Έκανε τον αντάρτη και πήγε υποψήφιος με αντίπαλα ψηφοδέλτια προς την ΝΔ και κυριολεκτικά πάτωσε. Μπάρμπα Γιάννη μια φορά τα είπαμε μαζί και φαίνεται πως δεν κατάλαβες τίποτα. Να είσαι καλά και ρίξε όση λάσπη θέλεις σε υποψήφιους της ΝΔ. Να μην ξεχνάς πως την προηγούμενη φορά που το έκανες, εκλέχθηκε δήμαρχος η Βάκα, περιφερειάρχης ο Φάνης και έγινε κυβέρνηση η ΝΔ, πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης και στην Εύβοια ήρθε πρώτη η ΝΔ!!!!!!!

- Συγχαρητήρια στον ΑΟΝ ΑΡΤΆΚΗΣ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Εύβοιας. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Αρτάκης, κατάφεραν να είναι σε ένα επίπεδο παραπάνω και αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο το δώρο της διοίκησης του Αμαρυνθιακού η οποία έλυσε την συνεργασία με τον Θανάση Μεθενίτη για να πάρει τον κύριο Ζουρούδη!!!!!!!