Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τρίτη σήμερα 6 Ιουνίου και θέλουμε άλλες 19 μέρες για να πάμε στις κάλπες και να ψηφίσουμε. Η ψήφος είναι μυστική η κάλπη θα είναι άδεια, οπότε υποθέσεις και προβλέψεις μπορούμε να κάνουμε όλοι, αλλά μέχρι εκεί. Ο λαός θα αποφασίσει ποιος θα τον κυβερνήσει, ποιος θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση και ποιους θα αφήσει εκτός Βουλής και θα ανατρέψει πολλά σενάρια.......που θέλουν 7 κόμματα στην Βουλή.

- Το βράδυ της Κυριακής των εκλογών, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων θα ξέρουμε αν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  θα έχει αυτοδύναμη κυβέρνηση ή θα πάμε και πάλι σε εκλογές, αφού με τα μέχρι τώρα δεδομένα, κανένα άλλο κόμμα δεν θα  μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση.

- Θα μπλέξουμε πάλι δηλαδή, αλλά στο χέρι μας είναι να φύγουν  αυτά τα σενάρια και να πάμε σε μια σταθερότητα. Το δικό μας σενάριο λέει πως η εντολή του Ελληνικού Λαού ήταν σαφέστατη και έδειξε πως δεν θέλει την απλή αναλογική, τα παζάρια, το μπάχαλο και την ακυβερνησία, αλλά μία σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό δεν το αμφισβήτησε κανείς, ούτε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος όμως λέει να μην έχει μεγάλη αυτοδυναμία η ΝΔ.

- Αλέξη αυτό είναι επικίνδυνο. Η κυβέρνηση πρέπει να είναι ισχυρή και να μην έχει ανάγκη από τις ορέξεις κάποιων βουλευτών. Αν η ισχυρή αυτή κυβέρνηση δεν κυβερνήσει σωστά, το θα πάθει οτι έπαθε στις 21 Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ.

- Τελικά στις δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023, θα είναι πολλοί οι υποψήφιοι δήμαρχοι, σχεδόν σε όλους τους δήμους της Εύβοιας. Εκεί που όλα δείχνουν πως η κατάσταση έχει ξεφύγει είναι στον Δήμο Χαλκιδέων, αφού κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω.