Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

....μικρά, μικρά

 - Εμείς είμαστε εδώ και δεν κρύψαμε ποτέ την κομματική μας ταυτότητα, αλλά έχουμε και ξεκάθαρη θέση για τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου του 2023. Δεν κρύψαμε επίσης πως κάποιους φίλους οι οποίοι είναι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι με άλλα ψηφοδέλτια, επίσης θα τους προτείνουμε, γιατί απλά είναι φίλοι. Αυτό που δεν κάναμε ποτέ και δεν θα κάνουμε και τώρα, είναι το να το παίζουμε ανεξάρτητοι ή δεν ξέρουμε τι άλλο, για να μας.... δώσουν οι πολλοί κάποια διαφημισή τους. Αυτό για μας δεν παίζει, γιατί δεν ψαρεύουμε σε θολά νερά.

- Καθαρές θέσεις φίλες και φίλοι αναγνώστες, γιατί έτσι μας αρέσει. Εμάς το βράδυ των εκλογών δεν θα μας δείτε στους πανηγυρισμούς των νικητών και δεν θα μας δείτε σε φωτογραφίες δίπλα στην δήμαρχο κυρία Βάκα και δίπλα στον Περιφερειάρχη κύριο Σπανό. Άλλες καί άλλοι είναι αυτοί που θα το κάνουν καί θά ξεχάσουν την στάση που κράτησαν προεκλογικά.

- Στην Περιφέρεια έχουμε να βάλουμε 4 σταυρούς προτίμησης και από τώρα γράφουμε πως θα στηρίξουμε με την ψήφο μας τον κύριο Βαγγέλη Χαϊνά γιατί πιστεύουμε στους νέους ανθρώπους και σε υποψήφιους οι οποίοι έχουν γνώσεις και μπορούν να βοηθήσουν σε κοινωνικά θέματα και την κυρία Αμφιτρίτη Αλημπατέ, η οποία στήριξε τον Φάνη και στις εκλογές του 2019, αλλά κι εμάς όταν χρειάστηκε. Για τους άλλους δύο (2) σταυρούς θα το γράψουμε στο τέλος Αυγούστου, γιατί απλά είναι επιλογή φίλου, αφού κι αυτοί στηρίζουν το ψηφοδέλτιο Βάκα κι εμείς αχάριστοι δεν είμαστε.

- Εμείς ελέγχουμε μόνο την δική μας ψήφο και κανενός άλλου. Αν οι φίλοι μας αποφασίσουν να στηρίξουν κι αυτοί τις δικές μας επιλογές τότε όλα θα πάνε καλά.

- Στον Δήμο Χαλκιδέων έχουμε πολλές επιλογές και θα τις ανακοινώσουμε όταν κατατεθούν επίσημα τα ψηφοδέλτια.  Δεδομένη η ψήφος μας στον κύριο Βασίλη Γουρνή Γουρνή, στην κυρία Αϊδίνη και τον κύριο Πίσχινα και βλέπουμε. Φυσικά έχουμε τον τρόπο να στηρίξουμε υποψηφίους σε τοπικά συμβούλια και θα το κάνουμε γιατί θέλουμε οι τοπικές κοινότητες να έχουν δραστήριους προέδρους και απαιτητικούς.