Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

....η άποψή μας

 - Λες την άποψή σου, σε λένε κακό.
Δεν λες την άποψή σου, λένε πως δεν είσαι εντάξει, πως φοβάσαι να την πεις και τέτοια σχετικά.
Γιατί συμβαίνει αυτό;
Γιατί όλοι θέλουν να λες την άποψή σου, αλλά θα πρέπει αυτή να συμφωνεί με την δική τους!!!
Αυτή είναι η πραγματικότητα κυρίες και κύριοι, γι΄ αυτό κι εμείς θα είμαστε πάντα οι κακοί, γιατί έχουμε άποψη και την γράφουμε.
Το παιχνίδι με τον Κασσελάκη το έχουν χοντρύνει πολύ και κάποιος πρέπει να πει σε αυτούς τους τύπους οι οποίοι τον σπρώχνουν για να τον κάνουν πολιτικό ηγέτη, πως δεν θα πετύχουν αυτό που θέλουν.
Ο Κασσελάκης ας βάλει στο κρεβάτι του όποιον ...θέλει κι ας έχει όποιες σεξουαλικές επιθυμίες θέλει. Δεν μας απασχολεί το θέμα και ούτε θα του κάνουμε εμείς κουμάντο.
Είναι όμως για γέλια να φτάνουν κάποιοι στο σημείο να αποκαλούν ανώμαλους, αυτούς οι οποίοι θέλουν μια φυσιολογική σχέση.
Είναι ανώμαλος ο πατέρας και ανώμαλη η μητέρα ως γονείς που περιμένουν από τον γιό τους  να βρει την γυναίκα των ονείρων του, να αποκτήσουν εγγονάκια και να έχουν μια οικογένεια;
Ο Κασσελάκης ήρθε και θέλει να μας επιβάλλει τα δικά του γούστα και την δική του τάξη και ηθική.
Σιγά σιγά θα μας πει πως πρέπει να αγοράζουμε παιδιά στις λαϊκές αγορές και πως πρέπει να τα δοκιμάζουμε όλα στο κρεβάτι και όπου κάτσει.
ΌΧΙ Στέφανε. Μας έχεις μπερδέψει πάρα πολύ.
Οι Έλληνες δεν συμφωνούν μαζί σου και θα σου το δώσουν να το καταλάβεις όταν έρθει η ώρα των εκλογών.
Δεν σε φέρανε γιατί δεν είχαν αρχηγό στον ΣΥΡΙΖΑ.
Σε φέρανε για να διαλύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και να τον κάνουν μία ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ και η οποία θα έχει την κοινότητα των ανθρώπων με τα ιδιαίτερα γούστα.
Έχε ότι γούστα θέλεις Στέφανε, αλλά επέτρεψε και σ΄ εμάς να μην συμφωνούμε και να θέλουμε την οικογένεια, την θρησκεία μας και την πατρίδα μας.
Άν είμαστε εμείς ρατσιστές, αν πάσχουμε από ομοφοβία, τότε εσύ είσαι χειρότερος Στέφανε.
Προσπαθείς τις δικές σου προτιμήσεις, να τις περάσεις στους άλλους κι επειδή παίζεις με το ΕΓΩ ΣΟΥ, είναι βέβαιο, πως χρησιμοποιείς τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις, για να έχεις πολιτικά οφέλη.
Στέφανε, μην μας παρεξηγείς. Τα γούστα είναι γούστα κι εμείς έχουμε τα δικά μας.