Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είστε καλά στην υγεία σας. Δύσκολο το Σαββατοκύριακο, αφού είχαμε και τους αγώνες στίβου στον Άγιο Κοσμά, στους οποίους συμμετείχε η κόρη μας η Κερασία και πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ στο ύψος με 1.63μ. Η Κερασία είναι στην κατηγορία Κ18 και δύσκολα βλέποντάς την πιστεύεις πως αυτή η κοπέλα δεν είναι ούτε καν 18 χρόνων. Κι όμως στις 11 Φεβρουαρίου του 2024 κλείνει τα 17 της χρόνια και μπαίνει στα 18. Η Κερασία είναι πεισματάρα, βάζει στόχους και θέλει να τους πετυχαίνει και δόξα τον Θεό τα καταφέρνει. Πέτυχε λοιπόν έναν ακόμη στόχο που.... ήταν να πιάσει το όριο για τους Πανελλήνιους και τα κατάφερε χθες στον Άγιο Κοσμά  και την Κυριακή θα πάει χωρίς άγχος στο ΣΕΦ για να δώσει έναν ακόμη αγώνα.

- Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην προπονήτριά της την κυρία Ιωάννα Σιώμου η οποία πίστεψε στην Κερασία και από το Φθινόπωρο του 2023 την έχει στον Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΆΣ και η Κερασία λέει τα καλύτερα για την προπονήτριά της, αλλά και την αγκαλιά που της άνοιξαν αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου. Δεν είναι λίγο να έχεις στον ίδιο χώρο τον Τεντόγλου, τον Καραλη, την Πεσιρίδου, την Γκούσιν, την Χριστογεώργου και την Ingrid. 

- Μεγάλα ονόματα του στίβου, με μια μεγάλη προπονήτρια και ανάμεσά τους η δική μας μικρή Κερασία. Εμείς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα πρώτα της βήματα στον αθλητισμό με προτροπή του προπονητή κ. Κώστα Μαρκόπουλου, ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν γυμναστής στο 2ο Δημοτικό Βασιλικού. Ξεκίνησε στον Γ.Σ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ με ταχύτητες, αλλά κάποια στιγμή ο προπονητής κύριος Κώστας Τριανταφύλλου, ζήτησε να την πάρει στο ύψος και αυτό έγινε. 

- Ξεκίνησε καλά και κατάφερε να είναι στην κορυφή στην Κ16. Εμείς ως γονείς έχουμε ένα ευχαριστώ για όλους εκείνους που βοήθησαν έστω και στο ελάχιστο για να έχει η Κερασία την πορεία που έχει. Στόχος της για το 2024 να είναι ψηλά με τις επιδόσεις της και θα προσπαθήσει για ένα μετάλλιο στους Πανελλήνιους Κ18.

- Εμείς δεν κρυβόμαστε και δεν ντρεπόμαστε να γράψουμε πως αν δεν βοηθούσαν κάποιοι άνθρωποι, δεν ξέρουμε αν θα καταφέρναμε να καλύψουμε όλα αυτά τα έξοδα που υπάρχουν, αφού καθημερινά πρέπει να ταξιδεύει στην Αθήνα για τις προπονήσεις και τους αγώνες.

- Κάποια στιγμή θα τους ευχαριστήσουμε με κάποιον τρόπο, γιατί δεν θέλουν ούτε ευχαριστώ να τους λέμε και τους φτάνει που η Κερασία προσπαθεί και κερδίζει μάχες.

- Φυσικά υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι δεν βλέπουν με καλό μάτι την πορεία της Κερασίας, αλλά εμείς δεν κρατάμε κακία σε κανέναν και καλά θα κάνουν και αυτοί να σεβαστούν πρώτα απ΄  όλα την αλήθεια και το παιδί.