Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να έχετε την υγεία σας. Όπως ξέρετε εμείς δεν μένουμε στα λόγια, ούτε θα πάρουμε πίσω αυτά που είπαμε. Σήμερα γράφουμε την τελευταία καλημέρα στο apopsignomi, αλλά δεν θα ξεχάσουμε τίποτα από αυτά που γράφαμε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα χαθούμε. Σύντομα θα συναντηθούμε και πάλι και θα λέμε τις απόψεις μας, για θέματα της επικαιρότητας και ρεπορτάζ.... βγαλμένα μέσα από την καθημερινότητα των ανθρώπων.

- Το apopsignomi δεν θα χαθεί από τις οθόνες σας. Θα παραμείνει εδώ και θα σας δείχνει τον δρόμο, για το επόμενο ραντεβού μας.

- Σας ευχαριστούμε για όλα. Είμαστε ευγνώμονες γιατί 16 χρόνια στηρίξατε το apopsignomi και αποδείξαμε πως είχαμε παρεμβατική δύναμη και μπορούσαμε να διαμορφώνουμε την κοινή γνώμη. 

- Η συνέχεια θα είναι διαφορετική. "Θα χτυπήσουμε" ότι ΔΗΘΕΝ κυκλοφορεί. Θα χτυπήσουμε "τα μαγαζάκια" της αυτοδιοίκησης, της πολιτικής και του αθλητισμού. "Θα χτυπήσουμε" αυτούς που οδηγούν τα παιδιά μας στα ναρκωτικά, στην ντόπα και στην πορνεία. 

- Στην Εύβοια έχουμε μάθει να χρησιμοποιούμε ανθρώπους για να κάνουμε τις δουλειές μας και μετά στην δύσκολη να τους εγκαταλείπουμε και να παριστάνουμε τις αθώες περιστερές. Παράδειγμα τελευταίο; Ο προϊστάμενος που συνελήφθη για τις άδειες σε χειριστές κλπ, στην Περιφέρεια. Μόνος του πήγαινε και μοίραζε άδειες; Κανείς δεν του ζητούσε ρουσφέτι; Κανείς άλλος δεν ήξερε τίποτα; Μαλάκας θα είναι αν δεν τους δώσει όλους. Να βρεθούν όσοι πήραν παράνομα άδειες και να αποκαλύψουν ποιος τους οδήγησε στο να πληρώσουν τον προϊστάμενο. 

- Τέλος πάντων. Σας ευχαριστούμε για όλα και ιδιαίτερα ευχαριστούμε κάποιους ανθρώπους που συμπαραστάθηκαν για να ξεπεράσουμε δυσκολίες όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα ξεχάσουμε τίποτα.