Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

περαστικά σας

 - Κυρίες και κύριοι, γιατί σας ενόχλησε η αναφορά μας στην δικαστική απόφαση, στην οποία ο Δήμος έφτασε μετά από δικές σας ενέργειες οι οποίες είχαν στόχο την κυρία Μιντζιφίρη;
Είναι ψέματα πως τώρα οι δημότες θα πληρώσουν τις δικές σας ψευτομαγκιές;
Επειδή μας την λέτε στις παρέες σας, σας ενημερώνουμε πως δεν ανήκουμε ούτε στην κατηγορία των γυρολόγων, ούτε πουλάμε ...την ψυχή μας για μια καρέκλα και ούτε γλείφουμε εκεί που φτύναμε.
Η κυρία Μιντζιφίρη δικαιώθηκε στα δικαστήρια κι εσείς που ήσασταν λαλίστατοι πριν, τώρα μούγκα στην στρούγκα.
Δεν γνωρίζουμε πόσα περισσότερα θα πληρώσουν οι δημότες εξ  αιτίας σας, αλλά σας έχουμε εκπλήξεις για την συνέχεια, ώστε να αποδείξουμε πως "οι λύκοι, ενίοτε, καταλήγουν αρνάκια", για μια θέση στην εξουσία.
Αλήθεια μήπως πρέπει η κυρία Μιντζιφίρη να σας καλέσει να πληρώσετε αυτά που θέλετε να πληρώσει παραπάνω ο κάθε δημότης;
Εμείς πάντως ξεκινήσαμε και θα έχουμε αποκαλύψεις, για όλες και όλους αυτούς που μας τα χώνανε γιατί στηρίζαμε την παράταξη της κυρίας Βάκα και αυτοί ήταν με τον Παγώνη, τον Καθαροσπόρη ή τον Σπύρου, αλλά αφού ηττήθηκαν, κυριολεκτικά προσκύνησαν και μπήκανε στο μαντρί.
Αυτό το μαντρί κυρίες και κύριοι γυρολόγοι, το πρόσεχαν χωρίς ανταλλάγματα, κάποια μαντρόσκυλα σαν κι εμάς.
Αυτό που εσείς δεν ξέρατε, είναι πως σε κάθε μαντρί, τα μαντρόσκυλα δεν δίνουν μάχη μόνο για να μην μπούνε οι λύκοι, αλλά και εναντίον αυτών που δεν πρόκειται ποτέ να κόψουν τις κωλοτούμπες και το γλείψιμο.
Κανένας δεν έχει δικαίωμα να μας σταματήσει και για μας δεν είσθε η παράταξη. Παράταξη είναι όλες και όλοι που έδωσαν μάχες προεκλογικές, για να βρείτε εσείς τρύπα και να μπείτε. Εμείς με αυτούς μένουμε και κόψτε τον λαιμό σας.