Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
"Ο κύβος ερρίφθη".
Αυτό το λέμε όταν θέλουμε να πούμε ότι μετά από δισταγμό πάρθηκε η κρίσιμη απόφαση.
Εμείς λοιπόν την απόφαση την πήραμε και αφού προκληθήκαμε, έπρεπε να ....απαντήσουμε.
Όχι να απαντήσουμε στο εξώδικο που μας έστειλαν, 13 πρόσωπα τα οποία ανήκουν στο περιβάλλον της ΕΠΣ Εύβοιας, αλλά να καταθέσουμε στις αρμόδιες αρχές τα στοιχεία εκείνα που διαθέτουμε, γι΄ αυτούς που οργάνωσαν τον οικονομικό στραγγαλισμό μας και επεδίωξαν την φίμωσή μας.
Γιατί όμως όλα αυτά;
Γιατί είπαμε ΟΧΙ στο να δεχθούμε τον όποιον συμβιβασμό και να μην γράφουμε αρνητικά για τον κύριο Ρέτσα και γενικότερα για το ΔΣ της ΕΠΣΕ.
Περιμέναμε να δούμε ποιοι μετά από περίπου 70 μέρες, θα έβρισκαν την δύναμη να ανακαλέσουν το εξώδικο που μας έστειλαν και φυσικά να τακτοποιήσουν τις όποιες εκκρεμότητες είχαν.
Αυτό δεν έγινε και ήταν λογικό εμείς να μην αφήσουμε τίποτα να ξεχαστεί.
"Ο κύβος ερρίφθη" λοιπόν και τώρα θα δούμε την συνέχεια σε πολλά επεισόδια.
Εμείς θα προχωρήσουμε πρώτα εναντίον των δύο που οργάνωσαν να μας φιμώσουν αλλά και οικονομικά να μας πνίξουν και επειδή αυτό θα τελειώσει σε λίγες μέρες, αμέσως θα προχωρήσουμε και εναντίον των υπολοίπων, όχι όμως μαζικά, αλλά προσωπικά για τον καθένα.
Εμείς λεφτά δεν έχουμε για δικηγόρους και τα σχετικά, αλλά βρήκαμε την άκρη και ευχαριστούμε, αυτούς που ανέλαβαν και θα βοηθήσουν.
Ποιοι είναι λοιπόν οι 13 που έστειλαν το εξώδικο εναντίον μας;
1.  Ρέτσας Ιωάννης
2.  Χαϊνάς Ευάγγελος
3.  Τσεκούρας Αναστάσιος
4.  Πίσχινας Γιώργος
5.  Αλαφάκης Γεώργιος
6.  Κατσαντώνης Λευτέρης
7.  Καλυβίτης Κυριάκος 
8.  Μισιρλής Άγγελος
9.  Ευαγγελινός Γεώργιος 
10. Γεραντώνης Γεώργιος 
11. Χαρμαντάς Δημήτριος 
12. Κοκκινου Αγγελική
13. Ιωάννου Μαρία

Γιατί μας κατηγόρησαν με το εξώδικο;
Για συκοφαντική δυσφήμιση.
Μας είπαν στο εξώδικο πως αν δεν ανακαλέσουμε, αν δεν κατεβάσουμε σχόλια κλπ, τότε σε 10 μέρες θα προχωρήσουν δικαστικά.
Πέρασαν περισσότερες από 70 μέρες και δεν είδαμε κάτι.
Κάτι ίσως κατάλαβαν ή κάποιος κάτι τους είπε.
Εμείς περιμέναμε αλλά μάταια.
Ο χρόνος τελείωσε.
Προχωράμε σε 13 ξεχωριστές μηνύσεις, ενώ έχουμε προχωρήσει την διαδικασία να καταγγείλουμε πως κάποιοι οργάνωσαν την υπόθεση για να μας στραγγαλίσουν οικονομικά και τώρα θα κληθούν αυτοί να αποδείξουν πως όσα εμείς ισχυριζόμαστε είναι ψέματα. 
Λυπούμαστε ειλικρινά, για κάποια άτομα από τα 13 που έβαλαν την υπογραφή τους και ως οφείλαμε τους ενημερώσαμε και ξέρουν τα πάντα. Τώρα θα βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο μπροστά στην δικαιοσύνη και θα περιμένουμε να ακούσουμε από το στόμα τους αν ήξεραν τι έκαναν, αν παρασύρθηκαν, αν εξαπατήθηκαν ή αν ήξεραν και τελικά υπέγραψαν, γιατί έτσι έπρεπε, ώστε να είναι καλά μεταξύ τους.

Υ.Γ. Η υπόθεση δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, δεν έχει σχέση με τα σωματεία και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρεώσει με δικαστικά έξοδα και όχι μόνο, την ΕΠΣ Εύβοιας.