Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

ΠΕΡΛΕΠΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

«Άψογο το Δημοψήφισμα
στη Βενεζουέλα δήλωσε η κυρία Περλεπέ».


Σημαντικότατη εμπειρία χαρακτήρισε η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, το ταξίδι της στη Βενεζουέλα με την ελληνική αποστολή, στα πλαίσια του διεθνούς υποστηρικτικού προγράμματος για το δημοψήφισμα της συνταγματικής μεταρρύθμισης στη χώρα αυτή.
Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, η βουλευτής δήλωσε ότι τo δημοψήφισμα διεξήχθη με άψογο και υποδειγματικό τρόπο από κάθε άποψη και τόνισε την ιδιαίτερη χαρά της, για τη μεγάλη νίκη που σημείωσε σ’ αυτό ο Πρόεδρος Ούγκο Τσάβες.
Κατά την πενθήμερη παραμονή της, η κυρία Περλεπέ συναντήθηκε και με τον Έλληνα Πρέσβη στη Βενεζουέλα κ. Στάθη Δάρα που κατάγεται από τη Λίμνη Εύβοιας (στην Πρεσβεία υπηρετεί ακόμα ένας διπλωματικός υπάλληλος, ο κύριος Σταύρος Σπανός, από τη Χαλκίδα), όπως και με τον Πρόεδρο της ελληνικής κοινότητας του Καράκας, από τους οποίους ενημερώθηκε εκτενώς για τα θέματα που απασχολούν όσους Έλληνες κατοικούν εκεί.


Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη θα μεταβεί στη Σκύρο την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου.