Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΥΓΙΑ

Αλ. Κούγιας: "Μου ζήτησε 50.000 ευρώ"


Από mats.gr Eιρήνη Αντωνοπούλου
Ο Αλέξης Κούγιας "φωνάζει" εδώ και καιρό για το περιβάλλον της Γ' Εθνικής. Σύμφωνα με το γνωστό ποινικολόγο και συνιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναχαϊκής, ο ίδιος αναμένεται να κάνει καταγγελία η οποία περιγράφεται ως εξής με βάση τα λεγόμενά του.
"Το Σάββατο το βράδυ ο πρόεδρος του Παναργειακού μου έκανε το τραπέζι και μου ζήτησε 70.000 ευρώ για να νικήσει η Παναχαϊκή στο παιχνίδι, αφού τόσα έδινε η Ηλιούπολη. Μάλιστα,όπως μου είπε, θα συμβιβαζόταν με 50.000 ευρώ, καθώς είχα αναλάβει στο παρελθόν μία υπεράσπιση και γι' αυτό το λόγο θα μου έκανε καλύτερη τιμή.Φυσικά και δεν ενέδωσα και μάλιστα θα καταγγείλω στις αρμόδιες αρχές το συμβάν", ήταν η πρώτη αντίδραση του Αλέξη Κούγια οποίος εμφανίστηκε έξαλλος από την ήττα με 3-0 της Παναχαϊκής από τον Παναργειακό.
Οι "κοκκινόμαυροι" έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, καταλογίζοντας στον Χρήστoυ (Βοιωτίας) ότι ανέκοψε αναίτια δύο πρσπάθειές τους με οφσάιντ. Πρώτα με τον Κουτσοσπύρο και ενώ το σκορ ήταν 1-0 και ακολούθως σε προσπάθεια του Μακόρ με το σκορ στο 2-0.
Η πλευρά της Παναχαϊκής κάνει λόγο για "χειρουργική διαιτησία" αν και η τραγική εμφάνιση της Παναχαϊκής δεν αφήνει περιθώρια για εξεύρεση δικαιολογιών.Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στα τελευταία λεπτά αλλά και μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, μεταξύ των περίπου 700 φίλων των γηπεδούχων αλλά και των 1.000 της Παναχαϊκής οι οποίοι και κέρδισαν τη μάχη της εξέδρας.Μπουκάλια, πέτρες και ανταλλαγή... φιλοφρονήσεων ήταν τα "οπλα" των φίλων των δύο ομάδων, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να πέσουν οι τόνοι.
Τρεις ήττες έχει στο πρωτάθλημα η Παναχαϊκή, οι δύο είναι από τον Παναργειακό. Αυτό το "εξάποντο" είναι που χωρίζει την ομάδα του Άργους από την τελευταία ομάδα που σώζεται.Ο Κατσαρός, πρώην παίκτης της Παναχαϊκής, σκόραρε και στα δύο παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Κώστα Μακρή που παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι. "Ο χώρος βρομάει", είπε.