Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

«Η λάσπη δεν κολλάει πάνω μας»

Στην αντεπίθεση το ΚΚΕ
μετά τις δηλώσεις Πάγκαλου

Περιοδεία στο εργοστάσιο «Κατσέλης» πραγματοποίησε την Πέμπτη η Αλ.Παπαρήγα, όπου μίλησε στους εργαζόμενους ενόψει των ευρωεκλογών. Εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ το οποίο κατηγόρησε για αντικομμουνισμό, ενώ τόνισε ότι τα κόμματα που στήριξαν το Μάαστριχτ γέμισαν με ψέματα το λαό.
Απαντώντας, ουσιαστικά, στις δηλώσεις του Θ.Πάγκαλου για εμπλοκή του ΚΚΕ στην πώληση της εταιρείας «Γερμανός», η κ. Παπαρήγα δήλωσε: «Οι τρόφιμοι της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, θορυβημένη από τη λάσπη των σκανδάλων, τις αποκαλύψεις ότι η Siemens τροφοδοτούσε με χρήματα τα δύο πολιτικά κόμματα, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, προσπαθούν ένα μέρος της λάσπης να το πετάξουν στο ΚΚΕ, το μοναδικό κόμμα που είναι ασυμβίβαστο με τους επιχειρηματίες, με το κεφάλαιο και την κερδοφορία.
» Τους προειδοποιούμε: Η λάσπη δεν κολλάει πάνω μας. Πάνω από όλα τη λάσπη την πετάνε για να κλείσουν τα μάτια των φίλων και οπαδών τους που νιώθουν απογοητευμένοι, όταν συχνά πυκνά δίπλα στη ΝΔ ακούγονται και τα σκάνδαλα των στελεχών του ΠΑΣΟΚ».
Για τις ευρωεκλογές δήλωσε: «Η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα, που ψήφισαν τη συνθήκη του Μααστριχτ, γέμισαν με ψέματα κυριολεκτικά τους εργαζόμενους, τη νεολαία για τον παράδεισο που έρχεται, για την ευτυχία που έρχεται μέσα στην ΕΕ.
» Ταυτόχρονα, άδειασαν κυριολεκτικά τις τσέπες του εργαζόμενου λαού και προσπαθούν να δηλητηριάσουν το ανυπότακτο και ανυπάκουο πνεύμα που χαρακτηρίζει τη νεολαία, ιδιαίτερα εκείνη των λαϊκών στρωμάτων.
» Η ανυπακοή και η απειθαρχία που προβάλλει το ΚΚΕ και που με συνέπεια ενσαρκώνει στη δράση, είναι η μοναδική εγγύηση σήμερα για τους εργαζόμενους και πριν από όλα για τους νέους και τις νέες, που αντιμετωπίζουν τα πρώτα βήματα της ενήλικης ζωής τους κάτω από χειρότερες συνθήκες»
είπε η κ. Παπαρήγα.
Newsroom ΔΟΛ