Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Εθνική Ελπίδων:
Η αποστολή για το φιλικό στη Σλοβακία
Ο κ. Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων ενόψει της εκτός έδρας φιλικής αναμέτρησης με την αντίστοιχη της Σλοβακίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Αυγούστου και ώρα 18:30 (τοπική) στο γήπεδο της Ζλάτε Μόραβτσε.
Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι:
Τερματοφύλακες: Κώστας Λάμπρου (Φέγενορντ),
Κυριάκος Στρατηλάτης (Λεβαδειακός)Αμυντικοί: Δημήτρης Σιόβας (Πανιώνιος), Γιώργος Ιωαννίδης (Ηρακλής), Τάσος Παπάζογλου (Πανσερραϊκός), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Λεωνίδας Αργυρόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Μιχάλης Μπουκουβάλας (Λάρισα)
Μέσοι: Ελίνι Δημούτσος (Παναθηναϊκός), Γιάννης Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΠΑΟΚ), Αρης Σοϊλέδης (Ολυμπιακός), Παντελής Ριζογιάννης (SKODA Ξάνθη), Παναγιώτης Ταχτσίδης (ΑΕΚ), Γιώργος Σιάκας (Εργοτέλης), Βασίλης Πλιάτσικας (Σάλκε), Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός)
Επιθετικοί: Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Θανάσης Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Γιάντσης (Ηρακλής), Μιχάλης Παυλής (ΑΕΚ)
Εχουν προγραμματιστεί προπονήσεις για τις 10/8 (17:00) και τις 11/8 (09:30) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 11/8 (14:10) και θα επιστρέψει στις 13/8 (17:15).
Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Νιόπλιας
, δήλωσε στο epo.gr: «Κρατήσαμε το βασικό κορμό και καλέσαμε αρκετά παιδιά από την προηγούμενη Εθνική Νέων για να δούμε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Αυτά τα φιλικά είναι μια καλή ευκαιρία για να ενσωματώνονται νέοι παίκτες στην ομάδα, να μπαίνουν στο κλίμα και να δένουν σιγά-σιγά με αυτούς που έχουν περισσότερες συμμετοχές. Σε κάθε αγώνα, όπως έχω τονίσει αρκετές φορές, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και επιδιώκουμε το θετικό αποτέλεσμα που μας βοηθάει στον τομέα της ψυχολογίας. Είναι ένα σημαντικό τεστ ενόψει του επίσημου εντός έδρας αγώνα με την Αγγλία. Πρόθεσή μου είναι να ξεκινήσω τους παίκτες που έχουν το προβάδισμα για το ματς της Τρίπολης».