Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ


Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ πραγματοποίησε την Κυριακή 27/09 και ώρα 8:00μμ την κεντρική του ομιλία στο Κυνηγετικό Σύλλογο Ιστιαίας.
Την Δευτέρα στις 28/09 επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας και μετά συναντήθηκε με τους Δημάρχους Ιστιαίας και Ωρεών προκειμένου να συζητήσει τα προβλήματα του τόπου και περιόδευσε στην ευρύτερη περιοχή.
Τέλος έδωσε συνέντευξη στο ράδιο Ιστιαίας με θέμα τα προβλήματα του τόπου και τις προσωπικές του θέσεις και διεκδικήσεις του νομού μας.
Την Τρίτη 29/09 θα δώσει συνέντευξη στο ράδιο Αλιβέρι, θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Αλιβερίου, θα περιοδεύσει στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ταμυνέων και το βράδυ της Τρίτης στις 8:30μμ θα μιλήσει στο εργατικό κέντρο του Αλιβερίου.
Την Τετάρτη 30/09 ο κύριος Σταματίου Θεόδωρος θα επισκεφθεί τον Δήμαρχο Χαλκιδέων, τις υπηρεσίες της Νομαρχίας, τις δημόσιες υπηρεσίες και θα περιοδεύσει στην πόλη.

Το απόγευμα της Τετάρτης 6:30μμ θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια στο πολιτικό του γραφείο Ελευθερίου Βενιζέλου 32 στον 2ο όροφο απέναντι από το Αρχαιολογικό μουσείο Χαλκίδος.
Την ίδια ημέρα, Τετάρτη 8:30μμ θα πραγματοποιήσει ομιλία στο ξενοδοχείο AVANTIS στην Ερέτρια.
Την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου ο κύριος Σταματίου θα βρίσκεται στην Κάρυστο όπου θα επισκεφθεί τον Δήμαρχο για να συζητήσει τα τοπικά θέματα. Αμέσως μετά θα επισκεφθεί το νοσοκομείο της Καρύστου και την ευρύτερη περιοχή.
Το μεσημέρι και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα επισκεφθεί το Μαρμάρι και τα Στύρα.