Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΕΥΒΟΙΑΣ

«Απάντηση του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης και υποψηφίου βουλευτή Ν.Δ. Ν. Ευβοίας Κώστα Μαρκόπουλου στην επιστολή του Νομάρχη Ευβοίας Θανάση Μπουραντά»
«Ο κ. Μπουραντάς, συμπεριφέρεται σαν να είναι Νομάρχης για τρίτη θητεία, σε άλλο νομό. Διότι, επί των ημερών του μπαζώθηκε η εκβολή του Λήλαντα ποταμού, έγινε οικόπεδα και Σχέδιο πόλεως, επί των ημερών του δεν έγινε κανένα έργο προστασίας, από ρέματα, απειλές πλημμυρών ή διάνοιξη οδών προστασίας στα δάση.
Επί των ημερών του, που «πατάνε» κατά 2/3 σε Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ κανένα ουσιαστικό έργο υποδομής δεν έγινε για να προστατεύσει την Εύβοια. Είναι ο ίδιος Νομάρχης που έδωσε σε εργολάβους το 2007 χρήματα που προορίζονταν για έργα στις πυρόπληκτες περιοχές.
Είναι προφανές από την επιστολή του κ. Μπουραντά ότι αντιπαθεί τα έργα του ΕΣΠΑ, γιατί δεν περνάνε από το δικό του ταμείο.
Ας αφήσει λοιπόν τα κροκοδείλια δάκρυα για το νομό, και ας κοιτάξει να συνεργαστεί με όλους γιατί αυτό επιτάσσουν οι δύσκολοι καιροί.
Διαφορετικά αποδεικνύει ότι εκπροσωπεί το παλαιό, κακό ΠΑΣΟΚ.
Σε ότι αφορά στη Δημοτική Αγορά της Χαλκίδας
, εκτιμώ, ότι οι πολίτες, αυτής της μεγάλης πλέον πόλης, άλλα περιμένουν να ακούσουν για την Αγορά από αυτά που λέει ο κ. Μπουραντάς.
Η μεταμόρφωση της Χαλκίδας, από την Αγορά πρέπει να ξεκινήσει...».