Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΙΑΣΚΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο π. Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης και υποψήφιος Βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αναστάσιος Λιάσκος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας περιόδευσε στο Νομό όπου και έτυχε θερμής υποδοχής. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους κατά τόπους φορείς και να συνομιλήσει με τους πολίτες.
Ο κ. Λιάσκος κινήθηκε δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις περιοχές του Νομού που επλήγησαν πρόσφατα από τις καταρρακτώδεις βροχές καθώς και τις περιοχές που είχαν καταστραφεί στις φονικές πυρκαγιές του 2007.
Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου ο κ. Λιάσκος συμμετείχε στην προεκλογική συγκέντρωση της ΝΟΔΕ Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Παπαδημητρίου στη Χαλκίδα με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννη Παπαθανασίου.

Το ίδιο βράδυ ο κ. Λιάσκος είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να διασκεδάσει με τις νέες και τους νέους της Εύβοιας σε προγραμματισμένη εκδήλωση στο καφέ-μπαρ «STAVEDO».
Ο προεκλογικός του αγώνας κορυφώνεται με την προεκλογική του εκδήλωση για τους ετεροδημότες στην Αθήνα, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο “Oscar” (Φιλαδελφείας 25 - έναντι Σταθμού Λαρίσης), καθώς και με την κεντρική του ομιλία στη Χαλκίδα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο «LUCY» στις 7:30 το απόγευμα
.