Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Τα βλέμματα στη Θεσσαλονίκη
Ο αγώνας στην Θεσσαλονίκη μεταξύ του Αρη και του Ολυμπιακού ξεχωρίζει σήμερα από το πρόγραμμα της 15ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Ζίκο θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο πρώτο σκαλοπάτι της βαθμολογικής κλίμακας, αλλά η αποστολή του στο «Βικελίδης» μόνο εύκολη δεν θα είναι...
    Δύσκολη αποστολή θα έχει στην Τρίπολη η ΑΕΚ κόντρα στον τοπικό Αστέρα, όπως και ο ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο κόντρα στον δυναμικό Εργοτέλη.
   
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0:Με νίκη ολοκλήρωσε ο ......
Παναθηναϊκός τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, και ταυτόχρονα μέσα στο 2009. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 4-0 στο ΟΑΚΑ του ΠΑΣ Γιάννινα και ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, εν αναμονή της σημερινής δοκιμασίας του Ολυμπιακού με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη, όπου θα κριθεί ο άτυπος τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα. Δύο γκολ για το «τριφύλλι» πέτυχε ο Σισέ (50΄ με πέναλτι και 75΄) και από ένα οι Βύντρα (80΄) και Χριστοδουλόπουλος (89΄).
   
Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 0-2:Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του δυνατού Εργοτέλη σημείωσε ο ΠΑΟΚ, δίνοντας συνέχεια στις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις του. Στην αναμέτρηση ο "Δικέφαλος" έφτασε στο "τρίποντο" χάρις στα γκολ των Αραμπατζή (52΄) και Βιεϊρίνια (65΄).
   
Λεβαδειακός-Λάρισα 3-0:Εύκολη νίκη επί της Λάρισας με 3-0 σημείωσε στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας ο Λεβαδειακός. Η ομάδα του Κίκε Ερνάντεθ εκμεταλλεύτηκε ένα δεκάλεπτο πολύ καλής απόδοσης, αλλά και τα μοιραία λάθη του Πολωνού τερματοφύλακα Μάλαρζ, ο οποίος μάζεψε τρεις φορές τη μπάλα από τα δίχτυα του μετά τα γκολ των Ταραλίδη (15΄), Μπάρκογλου (22΄) και Ναπολεόνι (25΄).
    Συνοπτικά τα χθεσινά αποτελέσματα, το σημερινό πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας έχουν ως εξής:



ΧΘΕΣ
(Λειβαδιά)     Λεβαδειακός-Λάρισα     3-0   

(Ηράκλειο)     Εργοτέλης-ΠΑΟΚ       0-2
(ΟΑΚΑ)         Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα   4-0


ΣΗΜΕΡΑ
(Κομοτηνή)     Πανθρακικός-Ατρόμητος       14:30   ΝOVA
(Νέα Σμύρνη)   Πανιώνιος-Καβάλα            14:30   ΝOVA
(Τρίπολη)      Αστ. Τρίπολης-ΑΕΚ           16:45   ΝOVA
(Θεσ/κη)       Άρης-Ολυμπιακός             19:00   ΝOVA
(Ξάνθη)        Ξάνθη-Ηρακλής               19:00   ΝΕΤ