Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
      Τη  νέα  ιστοσελίδα του δήμου, ριζικά ανανεωμένη και αναβαθμισμένη,  παρουσίασαν σήμερα Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, τα ορισθέντα από το Δήμαρχο Χαλκιδέων, Θανάση Ζεμπίλη, αρμόδια μέλη της επιτροπής (Ρουσσόπουλος Κώστας, Στέρπης Γιάννης, Χριστιάνα Παπαδημητρίου), στους εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε..
      Ο Αντιδήμαρχος κ. Ρουσσόπουλος Κώστας, ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια τη δυναμική, τις νέες  δυνατότητες και προοπτικές αναβάθμισης  που διαθέτει η νέα ιστοσελίδα του.....
δήμου, τόσο ως μέσο εξυπηρέτησης και αμφίδρομης επικοινωνίας των δημοτών με τις υπηρεσίες του δήμου, αλλά και ως μέσου παγκόσμιας προβολής της πόλης και του Ν. Εύβοιας,  με πληθώρα πληροφοριών ιστορικού, πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος, χρήσιμες πληροφορίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό (ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το Link που παραπέμπει στο αρχείο της ΕΡΤ, με ιστορικά video για την πόλη μας).
      Αξίζει  να επισημανθεί, ότι η σχεδίαση  της νέας ιστοσελίδας έγινε από  τοπική εταιρία (3data), ενώ την ευθύνη για την καθημερινή ενημέρωση και λειτουργία της, έχει το γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων, σε συνεργασία με την υπάλληλο του δήμου στο τμήμα προγραμματισμού, κα. Χριστιάνα Παπαδημητρίου (Προγραμματίστρια), η οποία έχει συμβάλλει καταλυτικά στο τελικό αποτέλεσμα.
      Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός, ότι ο  Δήμος Χαλκιδέων, είναι ένας από  τους δεκατέσσερις δήμους πανελλαδικά, που έχει ενταχθεί στο πιλοτικό πρόγραμμα  «Διαδημοτικού Κόμβου» της ΚΕΔΚΕ, που σκοπό έχει την on line  εξυπηρέτηση των πολιτών, δημοτικών υπηρεσιών καθώς και πολλές άλλες βελτιώσεις που θα γίνουν, από τη χρήση του εν λόγω διαδημοτικού δικτύου.
Η σελίδα του δήμου  είναι στη Δ/νση www.chalkida.gr, η οποία εμφανίζεται και στο πιλοτικό δίκτυο της ΚΕΔΚΕ στο www.dimos-chalkideon.gr
Διεύθυνση επικοινωνίας : dchalkis@chalkida.gr
Επικοινωνία με υπηρεσίες του δήμου: info@chalkida.gr
Αιτήματα, καταγγελίες πολιτών: aitimataPoliton@chalkida.gr