Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΟ

Συνεχίζεται η διαμάχη
«Τον κάναμε πρόεδρο από το πουθενά» είπε ο Παύλος για τον Πατέρα
 «Πυρ και μανία» εμφανίστηκε ο Παύλος Γιαννακόπουλος σε δηλώσεις - απάντηση στον Νικόλα Πατέρα για τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός λέγοντας πως «είναι πρόβλημα του κ.Πατέρα αν βλέπει εφιάλτες και φαντάσματα. Εγώ είπα απλά τη γνώμη μου για τους κυρίους Βαζέχα και Νιόπλια», ενώ εξέφρασε την ενόχληση του για το γεγονός πως δεν ρωτήθηκε και το έμαθε από τις εφημερίδες... «Εμείς τον κάναμε πρόεδρο από το.........
πουθενά», τόνισε.
«Είναι δικαίωμα του καθενός να βλέπει εφιάλτες και φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Οι μέτοχοι έχουν δώσει 100 εκ. σε αυτήν την ομάδα και είναι χειρότερη από πέρυσι... Θέλουμε τον Παναθηναϊκό μεγάλο και όχι κομπάρσο, όπως σήμερα.
»Δεν κάνω πόλεμο, απλά λέω τη γνώμη μου, οτι θα ήθελα ένα καλύτερο προπονητή. Αν ο πρόεδρος βλέπει φαντάσματα, πρόβλημα του... Κατ' αρχήν, δεν θεωρώ ηθικό αυτό που έγινε.
»Έπρεπε να καλέσει τους ανθρώπους που τον έκαναν πρόεδρο από το πουθενά και να τους ρωτήσει τη γνώμη τους. Δεν μπορεί να το μαθαίνουμε από τις εφημερίδες. Εκτιμώ τους κυρίους Βαζέχα και Νιόπλια, αλλά από το σημείο να γίνουν προπονητές είναι σφάλμα.
»Είναι δικαίωμα μου να λέω τη γνώμη μου, έχω 38 χρόνια προσφοράς στον Παναθηναϊκό. Το να ζητάω προπονητή εγνωσμένης αξίας είναι δικαίωμα μου. Δεν κάνω αντιπολίτευση, απλά λεω οτι θέλω καλύτερο προπονητή.
»Προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο να βλέπουμε προπονητή την τελευταία στιγμή. Το προηγούμενο βράδυ ήμασταν μαζί και δεν έγινε καμία νύξη. Είχε την ηθική υποχρέωση να το κάνει...».